Autorius Tema: Užsidega purkštuko lemputė ir užgęsta mašina  (Skaityta 28339 kartus)

Neprisijungęs Ciudikas

• Veteranas
  • Įrašai: 1078
    • Žiūrėti profilį
Ats: Užsidega purkštuko lemputė ir užgęsta mašina
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2009-08-13 16:39 »
Gal kažkur ir kitaip išspręsta, bet paprastai jei dirbant varikliui sugenda apsukų daviklis, kompiuteris persijungia į rezervinį režimą ir vienu metu duoda kibirkštį i visus cilindrus
a tai pagal ka jis matuoja kada ta kibirksti duoti? kaip atsirenka didejancias apsukasir jas seka?

ps nu pabandysiu as savo alfonsuitoki fokusa iskrest, paziuresim ar tikraivariklis dirbs. (be ismetimo velenelio fazes daviklio variklis tikrai ir kuriasi ir dirba- isbandyta)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2009-08-13 16:43 »
Gal kažkur ir kitaip išspręsta, bet paprastai jei dirbant varikliui sugenda apsukų daviklis, kompiuteris persijungia į rezervinį režimą ir vienu metu duoda kibirkštį i visus cilindrus
Kaltas, nors padėties daviklis atlieka ir tokią funkciją, bet ne visur.

a tai pagal ka jis matuoja kada ta kibirksti duoti? kaip atsirenka didejancias apsukasir jas seka?

Šito nežinau, nedaskaičiau kažkaip, aš daugiau praktikas ;D

AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs Arturas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2009-08-14 13:25 »
priklauso kokia ipurskimo sisteme sumontuota, vieno danties, dvieju, keturiu, ar be vieno danties, kibirksti gauna is alkuninio veleno padeties daviklio, arba paskirstytojuje esancio daviklio parodymais, viskas priklauso nuo ipurskimo sistemos IAW, Bosch ar dar kokios
Alfa romeo 164Q, Toyota celica st165, Alfa romeo 155 2.5td

paistaliuke

• Svečias
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2009-08-15 15:03 »
kur yra tas sukiu daviklis? kur jo ieskot? :)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2009-08-15 17:52 »
kur yra tas sukiu daviklis? kur jo ieskot? :)
Sūkių, ar alkūninio veleno padėties daviklis? Aišku gali tas pats daviklis atlikt abi funkcijas ir stovi jis tarp variklio ir pavarų dėžės. Jei jauti kur variklio smagratis, tai tas daviklis skaičiuoja jo dantis arba jų nebuvimą (kad kas neprisiknistų čia)
P.S. Jūsų labai gražus nikas ;D Mielas ir verčiantis įsimylėti ;D
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2009-08-15 19:05 »
Pirmoje nuotraukoje murzinas pirštas rodo skylę bloke, iš kurios išimtas daviklis. Viršuje matosi starterio korpusas. Vaizda iš variklio apačios. Antroje nuotraukoje pats išimtas daviklis.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

paistaliuke

• Svečias
« Atsakymas #46 Įrašytas: 2009-08-16 12:09 »
tik nereikia manes versti raudonuoti :P :star: ;D ;D ;D aciu, bandysim ieskot ::)

motopsycho

• Svečias
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2009-11-13 08:51 »
90 proc. kad rpm (apsukų) daviklis. kaina apie 140 lt. (bosch). kitų net nebandyk.
10 proc. kad kiaura oro padavimo šlanga. bet mažai tikėtina.
o trauka normali?
kiek man kažkada dėl rpm daviklio aiškino, jis reaguoja į temp. (stovi prie išmetimo vamzdžio) kai tik gerai sušyla, jis duoda signalą kompui, kad kaista ir atjungia variklį. pastovėjus atvėsta ir vėl važiuoja kol sušyla ir vėl gesina..
kaune važiuok pas zazą į romainius arba pas roxxy savanarių pr.

Panasia problema turiu degiojas ta lempute (purkshtuko) servise pasake kad greiciausia trukes kompo laidas. Ta dalyka sutvarkiau, bet problema nedingo. Paskaites cia susimasciau mano oro padavimo slanga apviniota izoiacija tiap bvo jau kai pirkau mashina. gryzes paziuresiu kas ten gali but (trauka nenormali ypach kai dega ta lempute)

97 TS quadrifoglio

dekui uz info  :alaus:

Neprisijungęs RYUZAKI

« Atsakymas #48 Įrašytas: 2009-12-02 19:07 »
man su 145 1.4 v16 TS. panasiai. krc beda pas mane tokia, kai nusipirkau, nepastebejau, bet man atjungta oro srauto matuokle ir tas prukstukas dege visalaik. tai va prijugiau galiausiai as ta matuokle ir apsukos jau nebepaliko pastaudus gazo pedala. tai padariau isvada kad ji sugedus. nu bet kai ja prijungiau, tai purkstukas dingo man ;] tai va ;]
buvo: skoda favorit
yra: alfa romeo 145 L500 1,4TS LPG
audi 80 b4 1,9TDI

Egluze

• Svečias
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2009-12-07 11:03 »
To Marcius145

Sveiki, truputį senokai buvau prisijungus ::), bet mano tuometinė problema buvo išspęsta pakeitus alkūninio veleno daviklį :smilie: