Autorius Tema: AR 166: akseleratoriaus padėties daviklių problemos:  (Skaityta 14924 kartus)

meistras

• Svečias
Ats: AR 166: akseleratoriaus padėties daviklių problemos:
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009-06-17 19:11 »
velnias zino, pas mane buvo su pilotu, nors seip tikslingiausia butu tau issiimt savo pedala su tuo visu taciku ir ant jo yra parasytas kodas, tai ir ieskok tokio pacio, taip as radau sau pedalcika! o kaip del kitu modeliu ar tinka ar ne tai nezinau! ^-^

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009-06-17 20:55 »
Citata
O skirtumas tarp masinos su autopilotu ir be jo yra?
Nera.
AR166 AR159

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009-06-17 21:09 »
Citata
O skirtumas tarp masinos su autopilotu ir be jo yra?
Nera.
Prie to pacio pasiskaityk :alaus:
http://www.alfaklubas.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=85&topic=60779.0
AR166 AR159

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2009-06-25 19:41 »
Taigi galu gale rastas mano gedimo saltinis, gazo padeties daviklis geras maniskis, aisku isigijau kita nezinodamas, jis taipogi geras, tad nutariau ji pasilikti kaip atsargini. O esme buvo giliau: padeties daviklis - i ji ateina 7 laidu fiske, rode kad problema su 3 laidu pagal schema, elektrikas sake iki kompo dasikasi masinos ir ten rado nusvilusi laideli, neaisku kodel, sutvarke ir bedos baigesi, autopilotas vel ok, purkstukas nebedega, kompas berodo viena klaida - ekologinio voztuvo nesandarumas, jis meitras isvale, bet klaida teberodo, teks keistis kita voztuveli (ta i kuri isijungia fiske), tiek ziniu  ;)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2010-04-14 19:52 »
Tai vel bedos su tuo davikliu gazo padeties. Dega purkstukas, istrini klaidas nebedega, paduodi gazo vel dega, pradzia buvo kad uzsidega, uzgesta ir t.t. kol galu gale uzsidege ir dega pastoviai. prijungus kita davikli kuri nuo seniai turiu rodo vienus parametrus, nuo masinoje ideto kitus, su su abejais dega purkstukas. Ar bus protingu zmoniu kurie pasakys ar skiriasi davikliai benzininiu ir dyzeliniu ar jie visi vienodi? Zinau kad 156 ir 166 skiriasi. Elektrikas sako kad kaikurioms masinoms skiriasi kaikurioms ne (pvz passat dyzeliniu ir benziniu skiriasi). Kas gali ka patarti, skirtingai nei praeitas gedimas kai buvo purkstukas degantis tai neveikdavo autopilotas nors rode degima padedies daviklio, dabar rodo vel ta pati gedima bet autoplitas viskas ok.

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2010-04-14 21:07 »
Jei pas tave JTD 00 tai tik JTD 00 davikli ir imk. As paemiau nuo 2.5 166 berots ir idejo man, tai dabar kai uzvedi masina niekas nedega jokios lemputes. O tik akseleratoriu spusteli ir uzsidega purkstukas. Bet nuo jo uzsidegimo nei karsta nei salta masinai, jis nieko nekeicia, tik kad aki dirgina ir diagnostika nemato to daviklio vo kap  ;)
AR166 AR159

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2010-04-14 22:24 »
Jei pas tave JTD 00 tai tik JTD 00 davikli ir imk. As paemiau nuo 2.5 166 berots ir idejo man, tai dabar kai uzvedi masina niekas nedega jokios lemputes. O tik akseleratoriu spusteli ir uzsidega purkstukas. Bet nuo jo uzsidegimo nei karsta nei salta masinai, jis nieko nekeicia, tik kad aki dirgina ir diagnostika nemato to daviklio vo kap  ;)

ta prasme JTD 00? tai 2000 metu? pas mane 2.4 JTD 1999m, 100kW, kaip jai?

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #17 Įrašytas: 2010-04-15 09:10 »
Na tai ir imi nuo 1999m JTD 100kw, turi skaiciai tikt visi, buvo tema. Nes kitu atveju, turesi pastoviai deganti purkstuka. Gal pas tave jis jau buvo keistas arba arti mirties??? Nes man tas pats buvo, pradejo uzsideginet ir poto viena grazu ryta pamiro dacikas. O diagnostika nemato nes nusistato programoj ant JTD o jis nuo 2.5 benzo pas mane, jo nemato nes numeriai ar kas ten nesutampa del to purkstukas isiziebia vos spustelejus akseleratoriu, ics ji mato bet palaiko kaip klaida. Kai suzinosi kiek ten vargo ji keist bus, gal atsoks fantazijos prie jo ten lyst, kol nesugedo.
« Paskutinį kartą keitė: 2010-04-15 09:13 sukūrė Chip »
AR166 AR159

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2010-04-15 11:01 »
Na tai ir imi nuo 1999m JTD 100kw, turi skaiciai tikt visi, buvo tema. Nes kitu atveju, turesi pastoviai deganti purkstuka. Gal pas tave jis jau buvo keistas arba arti mirties??? Nes man tas pats buvo, pradejo uzsideginet ir poto viena grazu ryta pamiro dacikas. O diagnostika nemato nes nusistato programoj ant JTD o jis nuo 2.5 benzo pas mane, jo nemato nes numeriai ar kas ten nesutampa del to purkstukas isiziebia vos spustelejus akseleratoriu, ics ji mato bet palaiko kaip klaida. Kai suzinosi kiek ten vargo ji keist bus, gal atsoks fantazijos prie jo ten lyst, kol nesugedo.

Ne as ji keisiu, meistras jau prasiarde, bet esme kad prijungus kita vistiek dega purkstukas, turiu nuo 2.5 V6 ir nuo 3.0 V6. Jei su jais neuzges ieskosiu nuo JTD 100kW.

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2010-04-15 12:49 »
Tai va yra tikslesnes zinios - jokie gazo padieties davikliai netinka dyzeliui nuo benzininiu. Tinka tik dyzelinei tik toks koks turi buti tai yra mano atveju i 166 2.4 JTD 100kW butent toks, dar minejo kad 156 2.4 JTD 100kW turetu tikti, tik 156 laidas ilgesnis daviklio, bet jokiais budais netinka 1.9 JTD.