pasuki roxiui, gal jis pigiau padarys, bet jokios renuskes nerekomenduoju, pats atsikandau ir tikrai nerekomenduoju
tai pas tave rankos kreivos, gal abi i kaire, jei nesugebi termostato isideti 
rankos kokios reikia, alfa kol kas dar nemate jokio serviso apart mano garazo, bet sakau,kad tas termostatas man nepasiteisino,o ipac kai striunga atsidarinedamas ir variklio tem kaikada pakyla iki 110 laipsniu kai ausinimo skystis blem jau verda , nelinkes esu rizikuot prpust galvos tarpine
Grybauja cia kazkas pas tawe, pas mane tiek i 2.4 JTD tiek i 2.5 TD ideta, su 166 is Smalininkuose laksciau per alfatura, apsukos pastoviai apie 4500rpm ir nebuvo daugiau nei 90 pakile, isvis su tuo termostatu nei vienai masinai neesu mates kad daugiau nei 90 butu buve, aisku vaziuojant bet kokiomis salygomis nemaciau maziau 80 (cia pas mane iki 80 nukrenta po 3 metu naudojimo)

Netikiu tikrai ka tu rasai cia, jei viskas buvo padaryta kaip aprasyta mano kazkurioje temoje tai neimanoma kad virtu motoras, gal detale papuole tau lieva, gal termostatas susisuko slangoje ar dar kas, be to jei pas tawe uzvire prie 110 tai skysti pasikeisk, antifrizas verda prie 130-140

Be to vienas pastebejimas - tu vienintelis kuriam ten kazkas netiko, tad isvada kad kazkas pas pati negerai o ne termostato kalte