Girius domejosi maniske bet manau nieko nedomins vien del mano kainos (jokio antkainio, tiesiog medziagu daliu kainos ir trupinelis uz darba), nes jei parduosiu sita, antros tikrai neapsimsiu tvarkyti, o ir prie sitos darbo dar nemazai.
Na ir kokia daugmaz tavo 75'tos kaina?
speju kokie ~5000lt o uz 75 1.8IE cia perdaug as neesu rinkos ekspertas, tai mano asmneine nuomone ir asmeniniai spejimai
Kazkas panasaus butu, bet niekam nesiulau, tikrai, kaina vien del to kad niekas nepirktu vien del 1.8, nes jei nedaug prasysiu - gaila parduoti, o tokiu pinigu kiek uz kiek galbut parduociau tikrai neatsisakyciau
per ziema pamastysiu ka daryti su tuo 1.8, ar jam daryti kapitalini remonta ir dar kokiu nesamoniu kad vaziuotu geriau, ar ideti koki 3.0
Rinka puikiai zinau, bet tiek kiek pas mane viskas perrinka svieziai tai man tikrai neverta parduoti, siai dienai vertinu tik kebula, nes motoro netvarkiau galima sakyti, tik smulkmenas. I uzsienio rinkos kainas neziuriu - gyvenam Lietuvoje, o ne lenkijoje ar kokioje italijoje
man ir lietuvoje teko ne tik ciupineti bet ir palakstyti su 1,8 IE labai geros bukles uz 1300lt, neperpardavimui ja pirkausi ir absoliuciai neskaiciavau ir neskaiciuoju investiciju i ja
turiu garaza trims masinoms prie savo privataus namo galiu tvarkyti ja kad ir 10 metu
Jau kai ja pamaciau tai pirma mintis minimaliai reikes 3000lt kad bent pradetu vaziuoti kaip masina