Autorius Tema: del sailenbloku!!!  (Skaityta 69410 kartus)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
Ats: del sailenbloku!!!
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-08-04 10:21 »
Kolegos nepykit, gal galit patart kur nuvaryt tvarkyt Siauliuose arba radviliskyje alfai vaziuokle? nes jau pavargau as su ja nebezinau ko imtis, plaukioja galas. Aciu uz patarimus. servisa koki nors kur supranta kazka. Aciu  ;)
Mano manymu būtų geriausia nuvaryti i Panevežį, www.vaziuokle.lt. Tuo labiau jei jau kažką tvarkei ir nepadėjo. Nežinant problemos gali gautis visiškai bereikalingas pinigų švaistymas. Aš tvarkau Radviliškio Kemi. Vienas dalykas mano darbovietė už kelių metrų, bet iš kitos pusės normaliai patvarko. Ankstesni meistrai tai visiškas pravalas buvo. Vianą daiktą sutvarko, kitą sugadina. Nutraukė stabdžių kaladėlių laidus, nuplėšė apsaugas, traukės antgalį dėdami sugebėjo apsauginę gumą pažeist ir tt. Dabar normaliai ir greit tvarko. Kažkiek pažįsta ir alfos važiuoklę, pasikonsultuot gali užlėkti. Bet manau geriausia išeitis į Panevežį, tik ten susiskambint reikia iš anksto. Sumokėsi babkes, perrinks ką reikia ir neturėsi bėdų kokius pora metų.
Dar galimas dalykas kad ir padangos kaltos. Pas mane taip buvo. Ruduo... gali paliūdyti ;D Mėtė mašiną, nieko neradau blogo. Pasikeičiau padangas ir važiuoju kaip belgas :masina:
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

searchas

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-08-04 14:05 »
Kolegos nepykit, gal galit patart kur nuvaryt tvarkyt Siauliuose arba radviliskyje alfai vaziuokle? nes jau pavargau as su ja nebezinau ko imtis, plaukioja galas. Aciu uz patarimus. servisa koki nors kur supranta kazka. Aciu  ;)
Mano manymu būtų geriausia nuvaryti i Panevežį, www.vaziuokle.lt. Tuo labiau jei jau kažką tvarkei ir nepadėjo. Nežinant problemos gali gautis visiškai bereikalingas pinigų švaistymas. Aš tvarkau Radviliškio Kemi. Vienas dalykas mano darbovietė už kelių metrų, bet iš kitos pusės normaliai patvarko. Ankstesni meistrai tai visiškas pravalas buvo. Vianą daiktą sutvarko, kitą sugadina. Nutraukė stabdžių kaladėlių laidus, nuplėšė apsaugas, traukės antgalį dėdami sugebėjo apsauginę gumą pažeist ir tt. Dabar normaliai ir greit tvarko. Kažkiek pažįsta ir alfos važiuoklę, pasikonsultuot gali užlėkti. Bet manau geriausia išeitis į Panevežį, tik ten susiskambint reikia iš anksto. Sumokėsi babkes, perrinks ką reikia ir neturėsi bėdų kokius pora metų.
Dar galimas dalykas kad ir padangos kaltos. Pas mane taip buvo. Ruduo... gali paliūdyti ;D Mėtė mašiną, nieko neradau blogo. Pasikeičiau padangas ir važiuoju kaip belgas :masina:
Dėkui už info, dar užsuksiu į Kemi, jei nepadės teks registruotis į pnvž.

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-08-05 19:25 »
kas as galiu pasakyt, sailentus galinius is to bahura pasiemiau kur autopliuse ir cia numeris idetas, prieki visas gumas pasikeiciau nu ir ka koksas belieka, viska pats issiardziau sakes nuveziau i radviliski rie pienines i servisiuka, karoce basi neturi net normalei ipresuot ruosinuku bahurai, nu bet vargo bet pats stovejau zejau sakau jei nemokat duokit man, nu bet sutvarke norm, tai va absoliuciai visos gumos stabilizatoriaus gumos nu visa pakaba isskyrus mortikus ir tas dideles gumas kur gale kur tiltas sukasi reiskias uz viska su perpresavimu palikau 1100 lt, skaitau kad labai pigiai, tik zesiu kiek laikys :), siesa absoliuciai visos musu pakabos dalys yra sedimi ar kazkas panasaus kataloge gamintojo, kemi prekiauja pasirodo
« Paskutinį kartą keitė: 2009-08-06 19:39 sukūrė evildevil »
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-08-07 10:03 »
siesa absoliuciai visos musu pakabos dalys yra sedimi ar kazkas panasaus kataloge gamintojo, kemi prekiauja pasirodo
Nu tai o apie ka as sakau. Gumos Kemi yra, bet nu y kokybė tai  :angry: gerai kad nebrangiai kainuoja. Aš va manau powerflexus susidesiu, kas liks Panevežy pakeisiu. O prie pieninės nevarau, geriau Kemi, ten viską turi.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-08-07 19:57 »
powerfleksu galui laukiau 1 menesi ir 2 savaites, dabar savo alfa esu savom rankom isardes ir vel sukroves :)
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

searchas

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-08-11 10:37 »
nu va laikas ir man keist galiniu sakiu sailenblokus, reikia ieskot ir reiks nuvaryt i Kemi servisiuka. Bet ji daznai uzdaryta pastebiu  :-\

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2009-08-11 11:38 »
nu va laikas ir man keist galiniu sakiu sailenblokus, reikia ieskot ir reiks nuvaryt i Kemi servisiuka. Bet ji daznai uzdaryta pastebiu  :-\
Jei sneki apie Radviliski, manau klysti, reikia privaziuot. Darbo turi maziau, tai teisybe, bet ir kainos nukrite gerokai. 842254034 paskambint gali susitart. Dar dabar ir vaziuokles diagnostika nemokama pas juos.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

searchas

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2009-08-11 12:15 »
Jei sneki apie Radviliski, manau klysti, reikia privaziuot. Darbo turi maziau, tai teisybe, bet ir kainos nukrite gerokai. 842254034 paskambint gali susitart. Dar dabar ir vaziuokles diagnostika nemokama pas juos.
Dekui. Reiks nuvaziuoti tuomet pas juos ;)   :masina:

Alsury

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2009-08-26 08:59 »
Bet tai galinius sailentus Kemi neturi kiek zinau, nes katik keiciau, ir visur ieskojau.. radau tik autopliuse. Viska sudejau tai bent galiniai ratai i vietas atsistojo  :D idomu aisku kiek laikys..  ::) prieki pradejau anksciau tvarkyt, virsutines svirteles OCAP firmos parejo per 2 menesius, vazineju atsargiai, po duobes nelakstau, i darba ir is darbo, kokybe apgailetina  >:(

tdinas

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2009-09-06 19:16 »
sveiki, as savo alfune vesiu tvarkyti (t.y restauruoti vaziuoke) kaune. draugystes gatvej restaruotojai tie, pries tai dariausi a4 buvusia savo pravaziavau 90000 ir pasikeiciau poto tik traukes antgaliukus, mirtinai padare vaziuoke gerai. o alfoj pradejo bildeti kazkas, bet lyg ir normaliai vaziavo, nuvaziavau, pakelem paklibinom, siaubas ratai priekiniai kliba, sailenbloku nerasta givu ir traukuciu zodziu viskas misios, padare samata. vesiu tvarkyti kita savaite. skaitau kaip uz visos vaizuokles restauravima visai dar gera kaina. rastas daktariskas gal iskaitysit :D