Kolegos nepykit, gal galit patart kur nuvaryt tvarkyt Siauliuose arba radviliskyje alfai vaziuokle? nes jau pavargau as su ja nebezinau ko imtis, plaukioja galas. Aciu uz patarimus. servisa koki nors kur supranta kazka. Aciu 
Mano manymu būtų geriausia nuvaryti i Panevežį,
www.vaziuokle.lt. Tuo labiau jei jau kažką tvarkei ir nepadėjo. Nežinant problemos gali gautis visiškai bereikalingas pinigų švaistymas. Aš tvarkau Radviliškio Kemi. Vienas dalykas mano darbovietė už kelių metrų, bet iš kitos pusės normaliai patvarko. Ankstesni meistrai tai visiškas pravalas buvo. Vianą daiktą sutvarko, kitą sugadina. Nutraukė stabdžių kaladėlių laidus, nuplėšė apsaugas, traukės antgalį dėdami sugebėjo apsauginę gumą pažeist ir tt. Dabar normaliai ir greit tvarko. Kažkiek pažįsta ir alfos važiuoklę, pasikonsultuot gali užlėkti. Bet manau geriausia išeitis į Panevežį, tik ten susiskambint reikia iš anksto. Sumokėsi babkes, perrinks ką reikia ir neturėsi bėdų kokius pora metų.
Dar galimas dalykas kad ir padangos kaltos. Pas mane taip buvo. Ruduo... gali paliūdyti

Mėtė mašiną, nieko neradau blogo. Pasikeičiau padangas ir važiuoju kaip belgas