Ratai idomiai ziurisi, bent jau man...
Citata iš: T_K 2009-04-13 23:57Ratai idomiai ziurisi, bent jau man... Is tikro norejau stipininiu Alfiniu originaliu, buvau rades, bet kai pasukau nebebuvo Paemiau situos... pagalvojau gal visai ir ne taip blogai
Citata iš: Megejas 2009-04-14 00:20Citata iš: T_K 2009-04-13 23:57Ratai idomiai ziurisi, bent jau man... Is tikro norejau stipininiu Alfiniu originaliu, buvau rades, bet kai pasukau nebebuvo Paemiau situos... pagalvojau gal visai ir ne taip blogai Jie neblogi, bet prie ju norisi kazko... Slenksciai manau padetu... Arba Zenderio GTA apdailos... Kazko i tai, kad viskas derintusi... Va va slenkciu tai butinai reikia... reikes paieskoti Del zenderio apdailos, tai mmm.... liux butu, bet gi dabar tie krizes laikai.. ir dar gauk juos... Gaila kisti tiek pinigu dabar, va butu 2,5, tada dar pagalvociau, db 1,6 neplanuoju ilgai ja laikyt..
Man tai grazus ratai,cia atrodo TI modelio? Noretusi tik biski masina "nusodint" prie ju
Citata iš: pashka156 2009-04-14 08:17Man tai grazus ratai,cia atrodo TI modelio? Noretusi tik biski masina "nusodint" prie ju visas tau reikai nusodinti Man ratukai patiko
Kai nusodinsiu, tai reikes trintuka tarp dantu veziotis...