Autorius Tema: AR 156: Valytuvu klausimai:  (Skaityta 48153 kartus)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: AR 156: Valytuvu klausimai:
« Atsakymas #100 Įrašytas: 2016-04-27 13:12 »
Sveiki, niekur neradau, nežinau nuo ko tinka ir t.t, matomai sudeginau valytuvų relę, noriu tvarkyt, bet reikia elektrinės schemos, gal kas turit?

Paskaityk pradžiai temą nuo pradžių. Galbūt rasi atsakymą greičiau, nei kas nors parašys 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs RBS193

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101 Įrašytas: 2016-04-29 18:53 »
Gal kam bus aktualu kur randasi relė (ta mikroschema) su varikliuku, tas juodas, nes senos foto nekrauna. P.S mano atveju angliukam ragas buvo, todėl valytuvai veikė tik 1 rėžimu ir negrįždavo atgal.

AR 156 FL 1.9 JTD

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #102 Įrašytas: 2016-11-06 22:46 »
Gal kam bus aktualu kur randasi relė (ta mikroschema) su varikliuku, tas juodas, nes senos foto nekrauna. P.S mano atveju angliukam ragas buvo, todėl valytuvai veikė tik 1 rėžimu ir negrįždavo atgal.

Leisk paklausti, o ta relę keitei atskirai? Ją radai naują kartu su varikliuku?

Mano atveju pastebėjau, kad su 156 valytuvais kažkas ne taip, seniai nevažiuota, bet taip lyg nebūdavo. Žodžiu greičiau važiuojant apie 90km/h viršaus, normaliai negrįžta valytuvai iki lango apačios, pasilieka koks pora cm virš. Tiesa, taip nebūna, kai greitis nukreta ir važiuojama mieste, smarkiau lyjant. Tada langas būna šlapias, pasipriešinimo nėra ir atsistoja normaliai tie valytyvai iki pat galo, bet užtenka tik nubraukt langą nuo priešais važiuojančios mašinos dulksnos ir vėl tas pats. Tai dabar galvoju ar pas mane ašelės išdilusios ar kažkas negerai su varikliuku ir nepajėgia nuleist valytuvų iki galo esant pasipriešinimui.

Neprisijungęs rimvydas88

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103 Įrašytas: 2016-12-10 20:55 »
Sveiki, po kapotu krapsciausi ir matyt kazkur uzsiremiau, kad ijungus degima iskart pradeda veikti valytuvai ant 2 padeties, gal kam taip buve?