Autorius Tema: Zvakes (viskas apie jas)  (Skaityta 89681 kartus)

Neprisijungęs niaugi

• Patyręs
  • Įrašai: 708
    • Žiūrėti profilį
Ats: Zvakes (viskas apie jas)
« Atsakymas #150 Įrašytas: 2010-05-15 22:40 »
ačiū labai Warlock už pagalbą, tačiau deja žvakių išsukt nepavyko, reik gal gudresnio lankstaus rakto, ta prasme, kad boxerio tipo varikliui galima būt patogiai užkišt, nes su tiesiu baisiai sudėtinga, o ir sriegio reik ant 16 :)
jei kas turit būt įdomu pabandyt, jei ne tai gal mūsų meistreliai išsuks :)
LT '95 AR 146 1.7 16v boxer
LT '96 AR 146 1.6 8v boxer
LT '98 AR 156 2.5 v6 curva rosso
UK '09 MINI Cooper

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151 Įrašytas: 2010-05-15 23:40 »
Gal kas galit atsakyti - masina Alfa Romeo 75 1.8 IE, pirkau zvakes pries 2 metus is prizmes, pasake kad pagal kataloga viskas ciki ir paduoda man zvakes 4 kontaktu, keistai pasirode ir dar pasake labai geros po 15lt, firma neaiski, ant zvakes negirdeta, dezute su uzrasu Alfa Romeo, raudona. Ipurskejas patikino kad tikrai neral abai geros ir kad mano modeliui eina tik vieno kontakto, aisku buvo vasara buvau vilniuje trumpai atlekes, nulekiau priduoti, neprieme, nekeite, pasiunciau juos velniop kaip ir jie mane graziai isprase is parduotuves neva turi daug klientu, susisukau ir pravazinejau pora metu su virs. Dabar klausiu zinovu kas ka gali pasakyti apie tai ka parasiau? Ar turi kazkokios itakos tos zvake masina, rasau nes pastaruoju metu saltas motoras pradejo sunkiau padirbti, o uzsiles viskas ok, sakau gal zvakiu kalte bus? Tiesa nepaminejau, saltai apsukos paplaukioti nori tarp 800 ir 900, siltai viskas ok.
« Paskutinį kartą keitė: 2010-05-15 23:42 sukūrė vanagiux »

Neprisijungęs kleoba

« Atsakymas #152 Įrašytas: 2010-05-16 00:59 »
Gali būt ir žvakės. Kaip tik nesenai skaičiau, kad tos gudrios daugiakontaktės žvakės (tipo Bosch super 4, Golden Lodge ir pan.) skelia labai tolygią kibirkštį, bet tam joms reikia daug srovės (lyginant su paprastom žvakėm). Todėl jei tik kas ne visai tvarkoj su akumu/paskirstymu/krovimu, gali prasidėt problemos, ypač vedantis.
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153 Įrašytas: 2010-05-16 01:10 »
Vedasi tai maniske idealiai, is puse pasukimo. Tai nz dabar ar deti kitas zvakes pvz 1 kontakto bosch koki ar triju ar palikti senas?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154 Įrašytas: 2010-05-16 07:09 »
dek kas  priklauso ir nesuk sau galvos
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155 Įrašytas: 2010-05-16 07:12 »
Gal kas galit atsakyti - masina Alfa Romeo 75 1.8 IE, pirkau zvakes pries 2 metus is prizmes, pasake kad pagal kataloga viskas ciki ir paduoda man zvakes 4 kontaktu, keistai pasirode ir dar pasake labai geros po 15lt, firma neaiski, ant zvakes negirdeta, dezute su uzrasu Alfa Romeo, raudona. Ipurskejas patikino kad tikrai neral abai geros ir kad mano modeliui eina tik vieno kontakto, aisku buvo vasara buvau vilniuje trumpai atlekes, nulekiau priduoti, neprieme, nekeite, pasiunciau juos velniop kaip ir jie mane graziai isprase is parduotuves neva turi daug klientu, susisukau ir pravazinejau pora metu su virs. Dabar klausiu zinovu kas ka gali pasakyti apie tai ka parasiau? Ar turi kazkokios itakos tos zvake masina, rasau nes pastaruoju metu saltas motoras pradejo sunkiau padirbti, o uzsiles viskas ok, sakau gal zvakiu kalte bus? Tiesa nepaminejau, saltai apsukos paplaukioti nori tarp 800 ir 900, siltai viskas ok.

del visa ko dar paziurek ar exeleratoriaus troselis neatsileides perdaug , bent jau  22,0  turejo ta pace sistema,kad trosas prie kolektoriaus prisisukdavo  , ir viena  verzle  ta is vidaus atsileidavo jei buvo ne da versta
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156 Įrašytas: 2010-05-16 13:46 »

del visa ko dar paziurek ar exeleratoriaus troselis neatsileides perdaug , bent jau  22,0  turejo ta pace sistema,kad trosas prie kolektoriaus prisisukdavo  , ir viena  verzle  ta is vidaus atsileidavo jei buvo ne da versta

Parasyk biski konkreciau i PM.

TwinTurbo

• Svečias
« Atsakymas #157 Įrašytas: 2010-08-03 19:32 »
Labas, buvau Kauno Eolte pasikonsultuot del zvakiu twinspark'ui. Zodziu sako kad viena zvake 57lt, grizau namo pagalvojau, kad kazka jie pjauna. Jei neklystu tai i alfa eina 4 iprastos ir 4 ypatingos(mazos). Tai kaip tik nesamone kad po 57lt kiekviena. Komplektas gaunasi 456lt. Gal kas pigiau pirkot?

Neprisijungęs Daineckaz

• Lankytojas
  • Įrašai: 229
  • DOO943 Argento bellezza
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158 Įrašytas: 2010-08-03 20:32 »
Kažkada pirkau po 20 Lt "paprastas" ir po 80 Lt "ypatingas". Suma 400 Lt.

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #159 Įrašytas: 2010-08-03 22:09 »
Labas, buvau Kauno Eolte pasikonsultuot del zvakiu twinspark'ui. Zodziu sako kad viena zvake 57lt, grizau namo pagalvojau, kad kazka jie pjauna. Jei neklystu tai i alfa eina 4 iprastos ir 4 ypatingos(mazos). Tai kaip tik nesamone kad po 57lt kiekviena. Komplektas gaunasi 456lt. Gal kas pigiau pirkot?
Tiek ir kainuoja, klausiau pas juos pries kokius metus, siule Dayco. Didziosios mazdaug tavo kaina, mazosios ~18lt buvo. Jei nori pigiu imk champion, bosch dar turi pigiu, kurios pradeda byreti po keliu tukstanciu km. Gausis apie 200lt, net nesieks visos.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491