Pirksiu AR GTV vaira. Kas turite pasiulykite.Klausimas ar tinka nuo 166? nes jie identiski is isvaizdos....Kokio vairo noriu yra foto, gali buti su medzio imitacija... svarbiausia kad tiktu ir butu tvarkingas su veikianciu signalu. (Pas mane viduje kazkas neveikia todel nera signalo)
Sveiki. Pirkciau Alfa Romeo 147 odini salona arba labai tvarkinga paprasta salona. Dar originalu cd grotuva, vairuotojo puses veidrodi(pats stikliukas gali but suduzes, dangtelio irgi nereik, svarbiausia pats remas), priekinius kilimelius. PM
Citata iš: MIG 2015-02-03 19:52Pirksiu AR GTV vaira. Kas turite pasiulykite.Klausimas ar tinka nuo 166? nes jie identiski is isvaizdos....Kokio vairo noriu yra foto, gali buti su medzio imitacija... svarbiausia kad tiktu ir butu tvarkingas su veikianciu signalu. (Pas mane viduje kazkas neveikia todel nera signalo)Čia bandei kreiptis?„ŠROTAS“UAB GlorijamaLiepkalnio g. 160A, Vilnius+370 6 066 0441Man kai reikėjo vairo, tai pas juos buvo bent pora šimtų alfų/fiatų vairų. Odiniai 147-os kokie 5. Tai gal ir tau tinkantį turėtų.
O jei ne paslaptis kiek vairas mazdaug kainuoja?