Sveiki
nenorejau kurti naujos temos, kadagi tema atitinka mano problema.
Atsitiko siadien toks dalykas kad vaziuojant masina pradejo dusti ir uzsidega purkstukas.
dar pragazavus lygtais atigavo, bet po keliu minuciu tai pasikatrojo, masina pradejo tampyti, i gazo pedala nebeklausyti.
Praktiskai o gal ir teoriskai nebeimanoma vaziuoti.
bet svarbiausia kad jei atleidi pedala tai apsukos nukrenta iki darbines normos ir negesta, bet tik paspaudi gaza ir pradeda purtytis, uzsidega purkstukas, net pragazuoti neina, saudo, nuo variklio garsas kaip nuo baldu fabriko, o is gluso kaip nuo silumos tinklu kaminu, nebent gazo pedala numini ir laikai kokia 15sek apsukos pramusa,pakyla iki 6000 tai dar pirma pavara 5mesti eina, bandau antra ir prasideda trukciojimai.
Pagalvojau kad oro srauti matuoke,nes pasijuto svilesiu kvapas kuris sklido nuo MAF'o ar kazkur aplinkui(pagalvojau kad nusprogo) tad pirmiausia ja atjungiau, bet situacija nepagerejo(esu bades MAF atjunges vaziuoti - vaziuoti tikrai eina), tai yra supratau kad iki namu nebeparvaziuosiu
Privaziaves draugas dave savo oro srauto matuokle - sukeitem - jokiu pokyciu
Nu vienu zodziu neisivaizduoju kas cia atsitiko, nieko panasaus neesu girdejes.
Ryt tempiu diagnostikai, bet zinima butu gerai isgirsti kokios tai nuomones, kadagi klp labai geru alfu meistru nera, tai praverstu kazkokios uzuomenos kas cia mano pupai atsitiko