Neturiu aš motociklo nei atatinkamų teisių jį vairuoti, bet jau ne vieną kart mintis apie tai galvoje prasisuka. Britvos jau ne man , nedomina, bet rimtas čioperis jau kas kita- verta pamąstyti
Citata iš: Malūnsparnis 2008-11-01 17:58Neturiu aš motociklo nei atatinkamų teisių jį vairuoti, bet jau ne vieną kart mintis apie tai galvoje prasisuka. Britvos jau ne man , nedomina, bet rimtas čioperis jau kas kita- verta pamąstyti manau tikrai nesigailetum,ipac vasara su gera kompanija pasivazinet savaitgaliais po kad ir Vilniaus apylinkes,vakare pasedet prie lauzo su alaus bokalu atremus nugara i metalini zirgeli labai malonu ,beje ir zmonai romantika butu
Citata iš: Tomikas 2008-11-01 18:11Citata iš: Malūnsparnis 2008-11-01 17:58Neturiu aš motociklo nei atatinkamų teisių jį vairuoti, bet jau ne vieną kart mintis apie tai galvoje prasisuka. Britvos jau ne man , nedomina, bet rimtas čioperis jau kas kita- verta pamąstyti manau tikrai nesigailetum,ipac vasara su gera kompanija pasivazinet savaitgaliais po kad ir Vilniaus apylinkes,vakare pasedet prie lauzo su alaus bokalu atremus nugara i metalini zirgeli labai malonu ,beje ir zmonai romantika butu Va, va, papildei mano pasisakymą 100% - tokios pat mintys sukasi. O savo fraulen galima paimti arba ne, jeigu nepageidauja !
atrodo abejoniu sekla paseta,lauksim derliaus
Na o man kazkaip nesiseka su dviem ratais vazinet , tai pavasari su draugu nusipirkom Yamaha Raptor, 600cm3( keturratis). Tai vasara aplinkiniu ezeru pakrantes beveik visas suarem . Visai nieko daiktas pasirodo...
Citata iš: justs 2008-11-03 13:56Na o man kazkaip nesiseka su dviem ratais vazinet , tai pavasari su draugu nusipirkom Yamaha Raptor, 600cm3( keturratis). Tai vasara aplinkiniu ezeru pakrantes beveik visas suarem . Visai nieko daiktas pasirodo... O tai,ziurek, tas Raptor'ius jis galu varomas,ar cia jau tas didelis 4x4? Nes mane irgi domina kvadrociklai, tai po biski ziurineti pradedu.