Mano labai subjektyvia nuomone, tegul Alfa Romeo jau daro tai, kuo garsėja tiek metų - Cuore Sportivo. O, kad Jeep kišenėj turi, tai nereiškia, kad sugebės padaryt gerą džipą. Man džipai yra Land Rover Defender, Nissan Patrol. Pataisykit mane, jei klystu. 
As tai manau, kad jei Alfa isleistu nedideli SUV (pvz. Toyota RAV4, VW Tiguan ar BMW x3 konkurenta), tai pardavimai turetu pakilti ir pats poziuris i marke, nes nemazai zmoniu butent ir renkasi tokius modelius - pakankamai sportiskus, bet kartu ir tokius, kad galetu ant zvyro nuvaziuot i kokia sodyba, kur su sedanu ar universalu dugna liestum, bei kad butu su nedideliu, bet pakankamai galingu varikliu. Aisku apie rinkimasi as labiau turejau omeny Vakaru Europos salis, bei JAV.

O del tikruju dzipu, tai, Audriau, esi visiskai teisus, tik as dar i tavo sarasa prideciau Toyota Land Cruiser berods C100 ar tai C120 (nepamenu katras, as juos vis maisau).

O del Cuore Sportivo, tai galima visalaik tai gamint, net ir uzsiemant papildomais modeliais. Beje kas ten zino. Gal pvz. Alfa surastu kazkokia dar likusia nisa sudaryta is Cuore Sportivo ir nedideliu SUV.