Perzvelkit istorijas motosporte Subaru, Peugeot (beje, abieju ne tokios ir prastos), ir veliau palyginkit ja su Alfa Romeo istorija moto sporte. Stai, ka as turejau omenyje, jas palygindamas ir del ko, man liudna, matant, kaip vieni "megejai" sportuoja, nors placiai visuomenei zinomi visiskai ne kaip sportininkai, o "sportininkai" sedi ant atsarginiu suolelio
Alfa Romeo yra corsa sportiva, kaip marke, o anie paminetieji tik tokius padalinius ikure.
Alfa Romeo has been involved with motor racing since 1911
Peugeot Sport was formed in 1981
Subaru 1980
Apie turimus titulus nekalbesim. Nieko pries pastarasias markes neturiu, siaip paemiau, kaip pavyzdi, nes jos gamindamos placiajai rinkai eilinius, niekuo neypatingus sedanus, hecbekus, visureigiais ir garsejancios patogumu, pravazumu, gal patvarumu, bet ne vairavimo malonumu ar sportiskom jo savybem. Taciau, neturedamos kazkokios labai ypatingos istorijos autosporte, nepaisant to, gan aktyviai jame dalyvauja ir turi noro tai daryti. Man neliudna del pacio fakto, kad ten vaziuoja jaunimas, kaip Hyundai, man liudna, kad tarp ju nebera toku grandu, kaip Alfa Romeo, kuriu vien vardas daugumai asocijuojasi su didziuoju motorsport, nors jau eile metu jos nieko panasaus nei daro, nei gamina, bet slovinga istorija visi dar pamenu ir laukia jos pratesimo