todel siulau su siektiek aiskesne istorija auto, bet deja, niekam nereikia...
Citata iš: Steponas 2011-11-09 18:19todel siulau su siektiek aiskesne istorija auto, bet deja, niekam nereikia... Kaina pamazink ir uzsireiks tikrai kazkam, man su 147 kainos pamazinimas padejo akimirksniu
Citata iš: vanagiux 2011-11-09 19:52Citata iš: Steponas 2011-11-09 18:19todel siulau su siektiek aiskesne istorija auto, bet deja, niekam nereikia... Kaina pamazink ir uzsireiks tikrai kazkam, man su 147 kainos pamazinimas padejo akimirksniu Kiek prisimenu, tai ir taip jau per puse beveik sumazino. Tai uz grasius geros masinos atiduoti tikrai neapsimoka.
As tai siandien su lybra keleivio vietoje pasivezinau, smagiai vaziuoja, zymiai minksciau nei 156 ir vietos joje daugiau, uzsimaniau, reik stumti audi P.S. Stepai, mano audi greiciau parduotum ir uz brangiau
Citata iš: brumbrum 2011-11-09 20:34As tai siandien su lybra keleivio vietoje pasivezinau, smagiai vaziuoja, zymiai minksciau nei 156 ir vietos joje daugiau, uzsimaniau, reik stumti audi P.S. Stepai, mano audi greiciau parduotum ir uz brangiau Uz tokia kaip tavo audi jei geros bukles galima nuo 9k iki 11k lt gauti netgi
Citata iš: vanagiux 2011-11-09 20:40Citata iš: brumbrum 2011-11-09 20:34As tai siandien su lybra keleivio vietoje pasivezinau, smagiai vaziuoja, zymiai minksciau nei 156 ir vietos joje daugiau, uzsimaniau, reik stumti audi P.S. Stepai, mano audi greiciau parduotum ir uz brangiau Uz tokia kaip tavo audi jei geros bukles galima nuo 9k iki 11k lt gauti netgi Na mano tikrai dar nepuvekas ir visai geros tech. bukles, tik va Lancia kokios noreciau virs 10k kainuotu, tektu prisideti dirzams ir blabla, o islaidu nesinori :/
Citata iš: brumbrum 2011-11-09 20:58Citata iš: vanagiux 2011-11-09 20:40Citata iš: brumbrum 2011-11-09 20:34As tai siandien su lybra keleivio vietoje pasivezinau, smagiai vaziuoja, zymiai minksciau nei 156 ir vietos joje daugiau, uzsimaniau, reik stumti audi P.S. Stepai, mano audi greiciau parduotum ir uz brangiau Uz tokia kaip tavo audi jei geros bukles galima nuo 9k iki 11k lt gauti netgi Na mano tikrai dar nepuvekas ir visai geros tech. bukles, tik va Lancia kokios noreciau virs 10k kainuotu, tektu prisideti dirzams ir blabla, o islaidu nesinori :/Pavazinek dar metus ir tada pardaves savo A6 nusipirksi norima lancia ir liks dar dirzams