Na apziurejau sita varianta:
http://www.autogidas.lt/skelbimai/alfa-romeo-156-jtd-sedanas-2004-0121302641.htmlKaip ir nenudrozta niekur. Variklis is paziuros dirba graziai, bet tik uzvedus kol apsilo kairej variklio pusej buvo toks tylus cypsejimas, lyg dirzo pasitrynimas i kazkur. Tolygus, poto lyg ir dingo. Niekas nesikrato, nebilda, bet uzsildzius varikli, isvazivus ir spustelejus mete daug dumo, gaila vienas buvau, saule spigina, neiziurejau melynas ar juodas - tikiuosi juodas. Bet atsieit ji jau stovejus, kuro jau like tik ant dugno. Paskui pramankstinau, dumu kaip ir nebeliko. Dar dalykas, spaudziant dugna greitedama ji lyg ir vibruoja. Va nezinau, sunkiai suprast sekesi. Ar ji visa vibruoja, ar vairas, o gal tik prie urzgimo besisukant varikliui prisideda jos darbo vaisius stumiantis ja pirmyn
Kolkas tai realiausias variantas man pasiimti. Bet va kas man atsakys kas gali cypseti kairej variklio pusej ir kodel vibruoti? Vakuumas? Pardavejas rode kazkokius italiskus dokumentus, kad tipo pries 20tukst keista turba ir ismetimo kolikas. Bet italiskai as nesuprantu ir net neaisku kas ten parasyta. Rida 192k km.
Dar vienas minusas vairuotojo sedyne pakelta i auksciausia padeti ir leidziant ja zemyn leidziasi tik viena puse - nuleidus gaunasi kreiva sedesena. bus uzstrige kazkas.