Sveiki . Pakonsultuokit zmones gerieji mane- kaip alfa romeo 156 2.4 jtd 1998 metu kaip masina: kaip vaziuokles patvarumas, ar motorai geri, y ka kript demesy tokia perkant? Radau tokia pamustu priekiu: reikia kapoto, desinio sparno, bamperio ir kazkurio is radiatoriu. o siaip visa kita gerai atrodo, vidus oda su medzio imitacija. atiduotu ja bachuras uz 2500 lt! Ir dar butu ydomu uz kiek sitas detales galima butu nupirkt? Remonto kaina man neaktuali, nes pats tvarkau masinas truputy (spakliuoju, dazau) tai susiremontuociau pats. Man svarbiausia kaip pati masina, ar galima ja lygint su BMW ar MB?
jeigu liginti MB 202kebula C klase,imti BMW E46, ir alfa 156, panasiu metu.
1. MB atpuola iskart -kieta daburete-nestabili-interjeras apgailetinas-dyzeliukas daug ryja-varyklis garsiai dirba-konforto nulis-pakaba siaip sau.
2. BMW E46 M47 arba M57 dizeliukai geri,bet uz CNT nenupirksi gero,salone neperdaugiausiai vietos,salonas malonesnis nei MB,pakaba normali,dideliu investiciju nereiks (pakaba panasi i E36, tik priekines sakes aliuminines keiciasi sarnyras su sake), neimk tik automato. ir ner ko ziuret BMW E46 iki 2000metu.
3. Alfa 156 1.9-2.4JTD varykliai geri,negirdejau nusiskundimu.Pakabos problemos pagrinde Virsutines sakes sailenblokai lekia,biski kietoka,stabili ant kelio,salonas traukentis aky,vietos irgi neperdaugiausiai. nepatogu kad galines sedines ant sedanu neatsilenke.
na o ka issirinksi uz kokia suma,kokios bukles ta ir turesi.