Už tokią kainą nieko gero nesitikėk
O kokia kaina uz padorias buna?
http://www.autogidas.lt/alfa-romeo-156-jtd-progr-classic-universalas-2005-0125631468.html
Cia kaina jau +5k lt tai jau padoresnes butu?
Mano akimis sita irgi ne kazka, is vairuotojo sedynes spresciau kad nemazai pavaikyta, mano miatos 95' su 295 tkm rida taip pat atrodo, kaina pagrinde kad 2,4, odinis salonas ir ratai. Siaip manyciau ta is autoplius'o butu gal variantas, tiesiai is italu, kiek zinau autnora nera brangininkai ir neteko girdet kad sukciauja, teko viena lauzeli pirkti, dar nuderejau nemazai. Aisku, variantas paprastas, bet rida manau teisinga pagal sedyne, nera labai nutrinta, kebulas gali turet mazu defektu kaip is Italijos, bet tikrai geresnis variantas uz ana is autogido, ten net ratai neoriginalus, senesnio modelio uzmauti, matosi savininko poziuris. apskritai i autogido skelbimus neziuriu rimtai, ten pagrinde visokia damusta piguva ir tokie, kuriems 5 Lt uz skelbima gaila, tokios ir kokybes iskart tikiesi. Apsispresk kokio variklio ir komplektacijos nori, nors principe salona, vaira gali ir pasikeist, variklis bent jau man tiktu ir 1,9 103-110 kw, uztenka jegos, 2,4 aisku smagesnis, bet ir sunkesnis, daugiau valgo ir priekine vaziuokle kencia.