Aš dabar pažiūrėjau kainas tokios kaip maniškė, tai nesuvokiamai nuvertintos
Nesakykik kad čia alfa, genda ir pan. Žinau puikiai tą pats tiek iš šalies, tik visų (90%) žmonių nuomonę apie alfa
Prasideda tarkim nuo 3k iki 5k. Aš saviškę minimum už 6k jaučiu pardavinėčiau be jokių nuleidimų ir tai kažin ar drysčiau tokią mažą kainą palikt
Aišku dauguma gal nudrožtas nusiperka ir perparduoda ar patys sudrožia, nžn. Bet tarkim saviške nei lašo nesiskundžiau. Nebuvo dienos kad keikčiau ar pan. Neskaitant senatvinių natūralių gedimų/keitimų, kuriuos turi visi auto.
Jaučiu vienintelis maniškės minusas tai kosmetinė pusė, yra keletas riebesnių pabraižymų. Bet techninė pusė stebėtinai gera. Aš atsimenu dar kokiais trečiais savo alfos turėjimo metais stebėdavausi forume kuriamo temom ir kylančiom bėdom. Kaip gali būt kad per 3 metus neturėjau praktiškai jokios problemos, kai turbūt kiekvienas forumietis savajai 156 vos ne viską pakeitęs kas įmanoma (nesigiriu
)
Nesuprantu ar čia tik man pasisekė ar kaip?
Dabar motinai ieškojau kelis variantus mažų mašinų, tai tarkim toyota yaris 02 metų kaina 7000 lyg buvo, nepamenu, bet lyginant su 156 alfa tai ten KIBIRAS
Dar kelias naujesnes bet negeresnes pavairavau ir likau nesupratęs kur mano alfukės vertė nugarmėjo