117psl,, ok bandysim perskaityti
Galvoju apie 156 'universala',
Nustebau panarses mobile.de ir pamates ju kainas, masinai galiu skirti ~2000e,. idomu ar uz tokia suma imanoma gera pasiimti? kazkada skaiciau si foruma ir visi peikia ta 156 modeliuka, net patys savininkai.
Dabar vairuoju 406 coupe, keikiu keikiu keikiu, ir ilgai speju su ja nevaziuosiu - sankaba, daugiau neinvestuosiu ir mesiu.
Kolkas renkuosi tarp Opel omega nuo 2000m su 2.5 (bmw 3.0) dti motoru, bet uz 2000e kazkaip speju tik lavonai, nes nuo panasios sumos prasideda kaina ir sio 156 modeliuko, seniai jis man patiko, o pamates universala isvis 'susileidau'
Tai pat man ipac svarbu ir prasau atsakyti. Gyvenu siuo metu vokietijoje - greiciai 130-160 pastovus i darba ir atgal, tai pat turiu problemu su ausimi - Ipac svarbi garso izoliacija (neveltui i omega tai pat ziuriu..) todel klausiu savininku, ar garso izoliacija pakenciama? vaziuojant didesniu nei 120 130.. km/h?
Viskas ten pakankamai gerai su tom 156, kai tinkama prieziura. Laiku tepaliukus pasikeiti, pasitvarkai vaziuokle, jei kokie negeri garsai ir viskas. O toliau, tai juk masina ne nauja. Visos senesnes masinos juk turi polinki gesti.
Lietuvoj, kelyje Vilnius - Kaunas, isbandytas greitis - 185km/h (greitis pagal GPS, variklis 1.8 TS). Garso izoliacija ganetinai normali, turint omeny, kad pas mane izoliacines gumos jau gan pavargusios. Balandi bus 5 metai kaip saviske eksploatuoju. Kaprizu turi, bet jie ne tokie jau ir dideli, ir juos galima atleisti.