Autorius Tema: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.  (Skaityta 181642 kartus)

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
Ats: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2008-08-08 16:01 »
kiek ziurejau  tai ten  beods  panasios tos veleveles

Tu veliaveliu maximoje neparduoda, jukotas storesnis ir veliava su kietesniu audeklu. Savaja pirkau Verslo dovanose akropolyje ir tai ne is pirmo karto nes ispirkdavo, pereitais metais pirkau ir tada priespaskutine paemiau.
eik tu sau , kaip TAU PASISEKE  ;D ;D ;D ;D ;D ;D , ir tik viena pirkai , tau tagi keturiu reiketu quadri  ;D ;D ;D
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2008-08-08 16:05 »
olimpiados atidarymas ISPUDINGAS, jeigu per telika jau yra ka paziuret.. o ten stadione jauciu afigienai...

Veronika

• Svečias
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2008-08-08 20:01 »
Isigijau ir as siandien veliavele. Idomu,ar jas palieka nakciai ant automobilio?

Neprisijungęs Boleslovas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 166
  • Nėra Alfa Romeo - nėra ir vairavimo malonumo.
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33 Įrašytas: 2008-08-08 20:12 »
Nuo pat Švyturio akcijos pradžios su 2 vėliavėlėmis pasipuošęs važinėju  :P Jau ir draugus kamšteliais aprūpinu, nes kažkaip sėkminga man ši loterija  ;)
Tikiuosi, kad ir Lietuviams olimpiadoje seksis taip ir dar geriau!
Būtų žiauriau puiku, jei sektųsi taip kaip su kamšteliais, čia jau taip sumanyta kad sektųsi. O kiek radai kitokių laimėjimų po kamšteliu ? Aš kitų niekaip, nors perdaug ir nesistengiu tuo kart. Pastebėjau sekasi tik tuomet kaip perki apkabą iš 4 šovinių.

Paskaičiavau apytiksliai, kad man laimingas daugmaž kas penktas. Radau 7 vėliavėlių kamštelius, 3 kepurių, 2 rankšluosčių ir 1 apyrankės. Iki kolekcijos trūksta tik dar vieno apyrankės kamštelio  :alaus:
Buvo:
AR 155 - 1.8 TS, 95m, BCD366
AR 156 - 2.4 JTD, 99m, BBZ480

Neprisijungęs ANS

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
  • AR 156 SW; 1,9 JTD
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34 Įrašytas: 2008-08-08 20:14 »
na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka  ::)

o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius :)  ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu  :smilie:

Kodėl nepatinka? :)
Beje dar Vyšniauskas manau gerai pasirodys  :star: :)

kad taip is tavo lupu dievuliui i ausi :)

o del veliaveliu kodel pvz per valstybines sventes nieks su jomis nevazineja???  kaskaip man juokingai atrodo kad krepsinis svarbiau nei  vasario 16 ar kitos valstybines sventes

Dar lietuviai neįpratę su jomis važinėt per kitas svarbias dienas  :) Bet tikrai pamatyt galima ne tik per olimpiadą  :)
Kai lieka diena iki kokios valstybinės šventės reikia paplatint po forumus ar dar kur nors kad užsidedam vėliavėles ir taip po truputį įsivažiuos  :) Reik sukurt temą "Dienos su vėlėvėm" ten surašytumėme dienas per kurias visi Alfistai užsidėtų jas  :D
Šiandien ir aš nusipirkau, prieš mane stovėjo kokie 5 žmonės ir visi vėliavėlias pirko  :lol: Sakau jau man turbūt neliko  :lol:

Pirkai alytuje veliavele? jei taip tai kur ir kokia ju kaina? :)
AR 156 SW; 1,9 JTD 8)

Neprisijungęs kitazh

• Patyręs
  • Įrašai: 633
  • For Alfa Romeo!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2008-08-08 20:53 »
na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka  ::)

o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius :)  ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu  :smilie:

Kodėl nepatinka? :)
Beje dar Vyšniauskas manau gerai pasirodys  :star: :)

kad taip is tavo lupu dievuliui i ausi :)

o del veliaveliu kodel pvz per valstybines sventes nieks su jomis nevazineja???  kaskaip man juokingai atrodo kad krepsinis svarbiau nei  vasario 16 ar kitos valstybines sventes

Dar lietuviai neįpratę su jomis važinėt per kitas svarbias dienas  :) Bet tikrai pamatyt galima ne tik per olimpiadą  :)
Kai lieka diena iki kokios valstybinės šventės reikia paplatint po forumus ar dar kur nors kad užsidedam vėliavėles ir taip po truputį įsivažiuos  :) Reik sukurt temą "Dienos su vėlėvėm" ten surašytumėme dienas per kurias visi Alfistai užsidėtų jas  :D
Šiandien ir aš nusipirkau, prieš mane stovėjo kokie 5 žmonės ir visi vėliavėlias pirko  :lol: Sakau jau man turbūt neliko  :lol:

Pirkai alytuje veliavele? jei taip tai kur ir kokia ju kaina? :)

Alytuj  :) Centrinėj IKI, ten kur dovanos, kampe
Yra dviejų rūšių, bet pirkau geresnės kokybės už 15 litų  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-08 20:55 sukūrė kitazh »
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #36 Įrašytas: 2008-08-08 21:00 »
Na zinodamas kiniecius ir ju darbstuma galiu pasakyt,kad atidarymas buvo ypatingai ispudingas... Labai noretusi viska matyt stadione gyvai,bet ir per TV neblogai atrode,tik kameros netinkamuose kmapuose stovejo... ZOdziu dabar laukiam varzybu ir rungciu... ;) 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2008-08-08 21:17 »
Isigijau ir as siandien veliavele. Idomu,ar jas palieka nakciai ant automobilio?
Aš palieku ant auto, bet jei parkuojasi prie daugiabučių, gal nuimk, dėl visą ko pikto, kad mažaiu žalos būtų ....
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38 Įrašytas: 2008-08-08 21:24 »
Šiaip patartas, užvažiavau į Maximą (Vilniuje Mindaugo), fuck, radau visko ko reikėjo - ir vėliavėlių ir marškinėlių, rankšluosčių, kepuraičių ir pan. dalykų, tik imk ir pirk ! Papuošiau savo Alfutę tuo kart kaip reikiant - vėlevėlės dvi jau pl4vesuoja ! :alaus:
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #39 Įrašytas: 2008-08-08 21:42 »

pas mus panevezyje maciau nakciai palieka :)