Sveiki,
o mano pirmasis auto buvo puikus vaz 2106, su treciu varikliu(kas nezinot 1.5 kubatura), tevas pirko nauja, po to atiteko man. Kai prasidejo ziguliuku beprotiskas pirkimas ir varymas atgal i Rusija, atsikraciau ir as juo. Tada akys nukrypo i gana ispudinga( tais gudziais 1996 tikrai buvo ispudingas, su R 13 205 ratais priekyje ir R13 235 gale, pilnu tiuningu ir t.t) 1986m gamybos VW GOLF GTi su 16 voztuvu varikliuku.Pravazinejau su juo ilgai apie 6 metus kol sumasciau pakeisti automobili. Kaip ir visi tautieciai ziurejau audi 80-90, passata, arba tuometine savo svajone BMW... Bet kazkaip draugelis-perekupas pasiule AR 164 su 2 l TS motoriuku, 1992m.Pavaziavau, patiko, kaina gera, bejeriu daug, TA iskart pravariau.Pagalvojau dar ir nupirkau. O po to susirgau... Po vieno nelaimingo(nors is kitos puses laimingo, nes likau gyvas) atsitikimo, per kuri pabandziau kuris auto yra stipresnis SAAB 9000 ar AR 164( susidurem "ragais", as nekaltas) net negalvojau apie joki kitoki tik apie AR atomobili, tik galingesni. Taip atsirado pas mane 164 su 3l, 24 v varikliuku.Tada draugai isitikino kad tikrai sergu alfu liga. Ir pagaliau sios vasaros pradzioje pagaliau igyvendinau savo sena svajone, isigyjau Ar 166. Va, kaip matot liga progresuoja... Tik dabar nezinau apie kokia dabar ALFA svajot

...
P.S. Gal kas zinot kas iesko AR 164? Masina tikrai myleta...(jei ka 869920758)