magai niekados nebepirksiu ju paskutinis slamstas nematau prasmes leisti pinigiuku ant ju. cia ciut netaspats kad pirkciau kasetnika o ar kaseciu kas dar turi. Rinkoje pasirodo blu-rey o jus dar snekat apie maga be mp3 juokdaria
Norit gero daikto, pirkit ne magus o DVD ir suzinosit kas yra tikras garsas toks dalikas kaip magai jau senas reikalas.
aš niekada ant AR 156 pinigų neleisčiau,ir tuo labiau kraudamas ant jos visokius tiurlingus ir "stabdžių komplektus už apvalią sumelę",rinkoje yra subaru impreza wrx sti,o tu leidi pinigus ant visokių šūdų.juokdarys
Nusipirkti galiu nors ir Ferrari bet netame reikalas.
Kiek zinau ir pats su AR156 vazineji ir varikli keitei is 2.5 i 3.0 tai kad ir tu i alfa pinigelius kisi, dar kaip tas 3.0l srebe tai savaitinis kilometrazas 50km pas tave , nes toks varikliukas 100km 20litru kaip minimum ryja teko man vazinet ir su subaru WRX ir lexus 300GS ir craisler concord 3.5l tai taip siurbdavo , kad atrodydavo bakas but kiauras tai kokio velnio tu 3.0l reike ei visa savo alga palieki degalineje ar dar geriau kaip pinigeliai isgaroja pro gluske
P.S. BAJORAS tu kaskur suliginai alfa su zazu taip nereiketu sneket nes ir pats sutokiu zazu vazineji,pats tu juokdarys
pažiūrėkit ,ką jisai čia privėlė...
1.niekada nevažinėjau su 156.
2.zazas edition-alfaklubo sportinis bolidas paruostas žiedui,o ne zapas.
3.ne tau sprest apie mano algą,tokios negaunu nes niekam nedirbu.
4.iki ferrari tau kaip iš airijos keturiom pareit.
5.nevaizduok milijonieriaus,vargšas emigrantėli.
6.nerašinėk savo pamastymų,eik pasiieškok gero stabdžių skysčio,paklausyk mp3 ir galvok ,kad čia yra geras garsas,vsio praslysk kaip faneros lapas virš dublino.
p.s. ferrarį jisai gali nusipirkt
,1:43