Citata iš: warlock 2008-09-17 08:11Citata iš: Dancius 2008-09-15 10:48na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas tai gan sudetingai valdomas ir kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik, garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide muzikele visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona muzika tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau iki 250 lt daugiau nelabai galeciau sau leist Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot ) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai. O del Blaupunkt valdymo tai sutinku... Galejo ka paprastesnio sumastyt.Zinomas gamintojas, turejau ju lempini stiprintuva, puikus daiktas, bet teko parduoti
Citata iš: Dancius 2008-09-15 10:48na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas tai gan sudetingai valdomas ir kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik, garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide muzikele visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona muzika tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau iki 250 lt daugiau nelabai galeciau sau leist Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot ) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai. O del Blaupunkt valdymo tai sutinku... Galejo ka paprastesnio sumastyt.
na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas tai gan sudetingai valdomas ir kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik, garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide muzikele visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona muzika tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau iki 250 lt daugiau nelabai galeciau sau leist
Citata iš: brumbrum 2008-09-17 22:48Citata iš: warlock 2008-09-17 08:11Citata iš: Dancius 2008-09-15 10:48na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas tai gan sudetingai valdomas ir kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik, garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide muzikele visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona muzika tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau iki 250 lt daugiau nelabai galeciau sau leist Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot ) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai. O del Blaupunkt valdymo tai sutinku... Galejo ka paprastesnio sumastyt.Zinomas gamintojas, turejau ju lempini stiprintuva, puikus daiktas, bet teko parduoti Ne, nu neidomu su jumis apie viska girdejot ar turejot Ne taip, kaip man vienas zmogus pasake "O kas per shlamsshtas tas BECKERIS, tikriausiai vel koks PIONIER" :DD
Citata iš: warlock 2008-09-18 07:21Citata iš: brumbrum 2008-09-17 22:48Citata iš: warlock 2008-09-17 08:11Citata iš: Dancius 2008-09-15 10:48na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas tai gan sudetingai valdomas ir kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik, garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide muzikele visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona muzika tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau iki 250 lt daugiau nelabai galeciau sau leist Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot ) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai. O del Blaupunkt valdymo tai sutinku... Galejo ka paprastesnio sumastyt.Zinomas gamintojas, turejau ju lempini stiprintuva, puikus daiktas, bet teko parduoti Ne, nu neidomu su jumis apie viska girdejot ar turejot Ne taip, kaip man vienas zmogus pasake "O kas per shlamsshtas tas BECKERIS, tikriausiai vel koks PIONIER" :DDTurejau ir macintosh audio, cia dar retesnis modelis, dizainas, tai kai kokiu 1970 metu magas volgoje
aga ziurint i nakamichi ar beckeri tai susidaro toks ispudis kad mge pirkta turgui uz kokiu 40lt nuliova
Citata iš: Dancius 2008-09-18 08:27aga ziurint i nakamichi ar beckeri tai susidaro toks ispudis kad mge pirkta turgui uz kokiu 40lt nuliova Cia gal ir privalumas, maziau vagis domins
generatoriu cherava tucia, pats kazkuri draugeliui atkodavau