Autorius Tema: Automagnetolos  (Skaityta 127195 kartus)

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
  • Įrašai: 422
    • Žiūrėti profilį
Ats: Automagnetolos
« Atsakymas #130 Įrašytas: 2008-09-18 07:21 »
na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas  tai gan sudetingai valdomas ir   kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik,  garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide     muzikele  visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i  nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona  muzika  tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi  juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams  ::) bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest  zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau  iki 250 lt  daugiau nelabai galeciau  sau leist
Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.
Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot :D) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai.
O del Blaupunkt valdymo tai sutinku... Galejo ka paprastesnio sumastyt.

Zinomas gamintojas, turejau ju lempini stiprintuva, puikus daiktas, bet teko parduoti :(
Ne, nu neidomu su jumis apie viska girdejot ar turejot :D
Ne taip, kaip man vienas zmogus pasake "O kas per shlamsshtas tas BECKERIS, tikriausiai vel koks PIONIER" :DD
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #131 Įrašytas: 2008-09-18 07:25 »
na tikrai labai nesismulkinau, nes blaupunktas  tai gan sudetingai valdomas ir   kad kazka ten nustatyt reik laiko sugaist,kad kazka rast ir dar butent ta ko tau reik,  garso man nereik, o tik siek tiek kokybes, nesu is tu zmoniu kurie prisisodina pilna masina draugu atsidaro langus ir sukioja ratus po savo kaima pasileide     muzikele  visu garsu, turiu dukra, tad apie subus pamirst ten vieta reikalinga vezimui,op ir vaikui i  nebumsinsi kai vezi kazkur, vaziuoju su draugu ar zmona  muzika  tik fone, bet skambesio noretus vistiek geresnio, stipras stovi gale, bet velgi  juo naudojuos jai vaziuoju vienas, Velniava gal tai reikia ,kad as jau per senas tokiems dalykams  ::) bet visgi patarkit kokiu padorius komponentus i prieki susimest  zinoma,kad kaina nebutu kosmine manau  iki 250 lt  daugiau nelabai galeciau  sau leist
Mano nuomone tokia, kad dek koki trademark'a vokiska, o kad pagamintas kinijoje ar malaizijoje, tai nekreip demesio.
Pvz as jau 3 metus turiu Gelhard(tikriausiai niekas apie toki negirdejot :D) tai trademark'as vokiskas, o pagaminta berods kinijoje, bet skamba labai graziai.

Zinomas gamintojas, turejau ju lempini stiprintuva, puikus daiktas, bet teko parduoti :(
Ne taip, kaip man vienas zmogus pasake "O kas per shlamsshtas tas BECKERIS, tikriausiai vel koks PIONIER" :DD

Turejau ir macintosh audio, cia dar retesnis modelis, dizainas, tai kai kokiu 1970 metu magas volgoje :D
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132 Įrašytas: 2008-09-18 07:37 »

Turejau ir macintosh audio, cia dar retesnis modelis, dizainas, tai kai kokiu 1970 metu magas volgoje :D
Na is panasaus dizaino tai teko tureti tiktais Nakamichi
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133 Įrašytas: 2008-09-18 08:27 »
aga  ziurint i nakamichi ar beckeri tai  susidaro toks ispudis kad   mge pirkta turgui uz kokiu 40lt nuliova  ;D
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134 Įrašytas: 2008-09-18 08:39 »
aga  ziurint i nakamichi ar beckeri tai  susidaro toks ispudis kad   mge pirkta turgui uz kokiu 40lt nuliova  ;D
na man labiau panasu i kokius volginius magus :DD
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #135 Įrašytas: 2008-09-18 15:40 »
aga  ziurint i nakamichi ar beckeri tai  susidaro toks ispudis kad   mge pirkta turgui uz kokiu 40lt nuliova  ;D
Cia gal ir privalumas, maziau vagis domins :D
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136 Įrašytas: 2008-09-18 15:49 »
Cia gal ir privalumas, maziau vagis domins :D
na vagys irgi ne asilai, dazniausiai zino ka vogti.(nors draugeliui Daewoo maga islupo :DDD)
Bet pvz kai kuriuos Becker problematishka atkoduot, daug laiko uzima...
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137 Įrašytas: 2008-09-19 00:09 »
generatoriu cherava tucia, pats kazkuri draugeliui atkodavau
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs warlock

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138 Įrašytas: 2008-09-23 10:02 »
generatoriu cherava tucia, pats kazkuri draugeliui atkodavau
vat tas kai kuri viska ir pasako :D
na dabar neprisimenu su kuriuo modeliu, bet vargom visa diena
Alfa 155 1.8TS
Alfa 156 2.0TS Selespeed

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139 Įrašytas: 2008-09-23 15:42 »
jop  reik tik tinkama  rast,o tas laiko uzima,kas blogiausia, bet zinoma viskas imanoma
AR159 2.0 jtdm Ti