tai ir planuoju daryt, net zinau ka pirksiu ( gausiu uz 460 Lt. )http://www.audioprojektai.lt/?id=349Siaip biski uzknisa subas isbarskino daugeli plastmasiu salone, tai reiks kuri savaitgali su atsuktuvu pervarzyt.O be to bagazines daviklis mirksi pagal suba
Citata iš: warlock 2008-08-28 08:36Citata iš: Mantas156 2008-08-27 22:00Velnias zino ar rasi uz 400 Lt ka nors normalaus. As atgailejau ir nusipirkau puse velnio alpine CDE-9881R.I duris dejau alpine s-type garsiakalbius kuriais nelabai patenkintas ( ruosiuosi detis focal arba mbquart ), ir pirkau suba mbquart rsh302/304 su stiprintuvu jlaudio 500/1 kuriais esu 6000% patenkintas Na tai jei tu dejai ALPINE S-TYPE monoblokus(kur ir auksti ir zemi vienam korpuse) tai nesistebiu, kad garsas nekoks. Jei nori gero garso, tai tikrai neverta detis monoblokiniu dinamikuJie yra skirti galui, vadinamos koaksalinemis kolonelemis
Citata iš: Mantas156 2008-08-27 22:00Velnias zino ar rasi uz 400 Lt ka nors normalaus. As atgailejau ir nusipirkau puse velnio alpine CDE-9881R.I duris dejau alpine s-type garsiakalbius kuriais nelabai patenkintas ( ruosiuosi detis focal arba mbquart ), ir pirkau suba mbquart rsh302/304 su stiprintuvu jlaudio 500/1 kuriais esu 6000% patenkintas Na tai jei tu dejai ALPINE S-TYPE monoblokus(kur ir auksti ir zemi vienam korpuse) tai nesistebiu, kad garsas nekoks. Jei nori gero garso, tai tikrai neverta detis monoblokiniu dinamiku
Velnias zino ar rasi uz 400 Lt ka nors normalaus. As atgailejau ir nusipirkau puse velnio alpine CDE-9881R.I duris dejau alpine s-type garsiakalbius kuriais nelabai patenkintas ( ruosiuosi detis focal arba mbquart ), ir pirkau suba mbquart rsh302/304 su stiprintuvu jlaudio 500/1 kuriais esu 6000% patenkintas
buvau pas save pajunges blaupunkta 74 tai skirtumas didelis nuo mano pioneeriaus 36 dabar ieskau kasko panasaus, maciau blaupunkt bronx 75 skelbimuose, gal kas turit toki? kaip jis groja?
Pionieriaus nuo 7 ir aukstesne klases garsas niekados neprilygs Blaupunkto... Taip sakant grafikos daug, issidirbinejimu dar daugiau, o kokybe vidutine... Nu cia mano nuomone , zinau, kad dauguma su manim nesutiks, nes daugumai ir geresnes masinos negu III golfas ner