Autorius Tema: Alfa romeo 1.9 JTD uzvedimo problema  (Skaityta 11817 kartus)

ghost

• Svečias
Alfa romeo 1.9 JTD uzvedimo problema
« Įrašytas: 2008-05-28 13:29 »
Labas visiems
Turiu toki klausima i patyrusius alfistus .
Gal kam yra buve ar yra ir zino kas per beda .
Pastebejau , kad mano masina , kol uzvedama salta , kuriasi viskas tvarkoj, bet jei kazkur vaziuoji uzgesini ir truputi pastovi , kartais buna kad uzsiveda tarsi kokiais 2 cilindrais ir purtosi variklis .
uzgesini is kart ir vel vedi  - uzsiveda normaliai.
kartais tas kartojasi du ar tris kartus is eiles .
Saltas variklis kuriasi idealiai
Siltas kartais gerai , kartais ne
Pakeisciau nesenai dirza ir tepalus , nekeiciau kuro filtro . iki tol lyg buvo viskas ok
Gal kas turit kokiu minciu ?

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa romeo 1.9 JTD uzvedimo problema
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-06-05 09:27 »
butinai pakeisk kuro filtra ir dar ziurek purkstukus gali buti uzsikise >:(
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

ghost

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-06-09 14:18 »
Jo vat kuro filtras man ramybes neduoda
Bet buvau autoservise ir vienam ir kitam . Lyg ir nusimanantys sako  - dirzokeitimo metu nusoko miedka
Nuvariau kur keite  - sako viskas ok tipo degimai ciki.
Bet sako kura piliesi statoil . Sakau jo , tai sako reikia degaline pakeist .
Pilnas bakas buvo tad dabar isvazinejau , bandysiu.......... Idomu gali del to buti, na variklis diesel detonuot?
Ka manot?

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2008-06-09 15:23 sukūrė SPAIKIS »
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-06-09 19:35 »
Jo vat kuro filtras man ramybes neduoda
Bet buvau autoservise ir vienam ir kitam . Lyg ir nusimanantys sako  - dirzokeitimo metu nusoko miedka
Nuvariau kur keite  - sako viskas ok tipo degimai ciki.
Bet sako kura piliesi statoil . Sakau jo , tai sako reikia degaline pakeist .
Pilnas bakas buvo tad dabar isvazinejau , bandysiu.......... Idomu gali del to buti, na variklis diesel detonuot?
Ka manot?
nebent statoilas i dyzeli pila priedu kurie tipo valo sistema ir tada uzsikisa kuro filtras ir purkstukai :angry:

ghost

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-06-10 08:26 »
Jo blin
nepadejo man degalines keitimas :(
Logiska buvo , kad nepades , nes kai pasake tai ir pats netikejau , na bet .......... uzsiroviau, lengvatikis.
Po to dirzo ir tepalu keitimo tas uzvedimas mane pradejo nervuot . Saltas kuriasi kaip bite , o kai temp apie 70 laipsniu vyksta ta detonacija ar kaip ja pavadint . Variklis tarsi verciasi i kita puse , dauzosi , zodziu......
Paskui isjungi , vel vedi ir normaliai
Sakau gal rimtai del to filtro gali but. Keista , bet reikia bandyt , maza kas. Prie kompo , kai buvo prijungtas  - tai viskas gerai , jokiu cheku nera ir nemeto . Gal siauliuose alfom ar seip motorista ar ipurskeja kas zinot?

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-06-10 20:58 »
Jo blin
nepadejo man degalines keitimas :(
Logiska buvo , kad nepades , nes kai pasake tai ir pats netikejau , na bet .......... uzsiroviau, lengvatikis.
Po to dirzo ir tepalu keitimo tas uzvedimas mane pradejo nervuot . Saltas kuriasi kaip bite , o kai temp apie 70 laipsniu vyksta ta detonacija ar kaip ja pavadint . Variklis tarsi verciasi i kita puse , dauzosi , zodziu......
Paskui isjungi , vel vedi ir normaliai
Sakau gal rimtai del to filtro gali but. Keista , bet reikia bandyt , maza kas. Prie kompo , kai buvo prijungtas  - tai viskas gerai , jokiu cheku nera ir nemeto . Gal siauliuose alfom ar seip motorista ar ipurskeja kas zinot?
pagal aprasyma 90% kad siltam nesudirba 1-2 purkstukai todel purtosi variklis >:( per diagnostika tegul paziuri purkstuku darba, ar visi purskia vienoda kieki ;D

ghost

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-07-14 17:32 »
Sveiki
Taigi filtro keitimas nepadejo, servise niekas pasakyti kas vyksta negali, nes viskas idealu
Jauciu , kad kokia zarnele prakiurus , vakumo nera ar kokio sudo ir knisa man reikalus visus .
Problema nedingo , nezinau ka daryti , gal kas dar kokiu protingu sprendimu turite ir galite pasiulyti

Neprisijungęs 1e2r456t

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-08-26 09:52 »
Mano 2.4 dyzeliui buvo panasus variklio kratymasis, kai idejo senesnio modelio kuro slegio voztuva(senasis jau buvo uzsikimses)- variklis kartais smarkiai kratydavosi ir neuzsivesdavo visai, ji pakeitus nauju- viskas vel atsistojo i savo vieta.
AR SW 2.4 JTD

Neprisijungęs aiwAwia

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-09-03 18:23 »
sveiki,
panasia problema pas save (1.9 jtd) irgi pastebejau, tik kad tai nepriklauso nuo variklio temperaturos. pirma karta kai tas kratymas prasidejo,- kai buvo kuri, pasikrato ~1sek uzgesta ir taip kelis kartus. tada sove galvon gal cia signalizacija taip ysijungia ir blokuoja. paspaudus atrakinima iskarto uzsikure. dar kelis kartus taip buvo nutike paspausdavau atrakinima ir uzsikurdavo.
tik beda ta, kad greiciausiai tai tik sutapimas  ::), nes jei jau signa blokuotu tai butu isijungimas po vienodo laiko tarpo, o cia kartais po  30 sek masinos atrakinimo tipo blokuojasi kartais greiciau.
del purkstuku minejot, kad gali but, kad prie kompo reiktu jungti, bet perkant ji buvo pajungta. argi neturejo pastebet?
ydomu kaip temos kurejui issisprende problema.