Autorius Tema: Kokia stipininiu ratuku spalva geriau ziurisi AR sportiskiems modeliams?  (Skaityta 9340 kartus)

Darcikas

• Svečias
na sorry uz tokia apklausa, bet mes susigincijom su vienu zmogum, ir idomu kokia kitu nuomone siuo klausimu ;) paprasta ir greita statistika ;) be didesniu komentaru ;) nes pripazinkim, kad ratai labai daug sudaro vaizda automobiliukui ;)

Neprisijungęs Yara

tipo lietnikai, ar ne taip supratau?  :smilie: pasakysiu viena, dabar kazkaip madinga balta, gal del to kad pas mane Balti, bet jie tinka kaip pastebejau, tik JUODAM ar RAUDONAM auto  ;), tada atrodo super, ant kitu spalvu auto neteko matyt, cia mano nuomone, gal man kas pritars?  :alaus:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
As esu uz baltus... Universalus visoms spalvoms,bet........ Ne visiems modeliams tinka... Bet raudonai,vysninei,juodai ir kitoms tamsioms labai tinka... Ant sidabrines labai keistai atrodytu... 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Yara

nu cia ne reklama: aisku reikia man slenksciu, pazemint biski ir t.t.  :alaus:
man mano bolidas liuks su baltais atrodo  :alaus:

P.S.  vienas bahuras prie manes pribego ir sako, parduok ratus, sakau tau netiks  ;D nubego su "rulete" savo ratukus mazda mx6 matuot ir sako "jo netiks"  ;D dar hebra pasakojo. atvaro i lietniku parduotuve, sako turit baltus ? sako NE, tai nusiperka kazkokiu aliejiniu dazu ir dazo patys  ;D  :alaus:
         AR 156 2.0

Fuck Google, Ask Me !

Darcikas

• Svečias
tipo lietnikai, ar ne taip supratau?  :smilie: pasakysiu viena, dabar kazkaip madinga balta, gal del to kad pas mane Balti, bet jie tinka kaip pastebejau, tik JUODAM ar RAUDONAM auto  ;), tada atrodo super, ant kitu spalvu auto neteko matyt, cia mano nuomone, gal man kas pritars?  :alaus:

pritariu....as nuo taves neatsilieku Yara;)  musu beveik vienodi ;) kolkas apklausa mano naudai :) :du:

Neprisijungęs Yara

pritariu....as nuo taves neatsilieku Yara;)  musu beveik vienodi ;) kolkas apklausa mano naudai :) :du:

maladec Darcikas, pastebejau kad jau daugelis baltus deda, labai liuks atrodo ant raudonos ir juodos  :du:
         AR 156 2.0

Fuck Google, Ask Me !

Darcikas

• Svečias

maladec Darcikas, pastebejau kad jau daugelis baltus deda, labai liuks atrodo ant raudonos ir juodos  :du:

taip taip, madinga ir grazu ir sportiska ;) man patinka alfa 155 zazas edition :) bolidas ten kaip reikalas;)

Neprisijungęs Eco

• Veteranas
  • Įrašai: 892
    • Žiūrėti profilį
pas YAra kiek matau yra orginalus lyg GTA ratai, tik balti  ;D
Buvo: 146, 164 3.0 2 vnt, 156
Yra : 147 , Alfetta

arGTV

• Svečias
nu mano manymu dar daug kas priklauso nuo masinos spalvos ir modelio...  ^-^ n pvz. pas mane sidabrine tai manu balti man nelabai atrodytu...   geriau atrodytu sidabrinei su juodu... maciau vienus  afigennus... gausiu foto ydesiu... manau jie man ir tiktu labiau...
« Paskutinį kartą keitė: 2008-05-20 12:33 sukūrė arGTV »

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
pas YAra kiek matau yra orginalus lyg GTA ratai, tik balti  ;D
Originalūs GTA - sidabro splavos, pridedu nuotraukas.
Baltus a'la GTA mačiau kažkokios firmos gamybos internete, dabar "ant smūgio" nerandu. Chrominius a'la GTA gamina Novitec.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910