Nesinervuok, jis visiskai teisus, Brera butent ta masina, kurios cia niekas gyvenime nera regejes, ir dar nereges maziausiai desimt metu, apart sio veikejo. Pagaliau, bent vienas protingas, mokantis rasyti ir ne su lavonu vazinejantis zmogus cia apsilanke, ir kaip mat visus vieta pastate Vsio, tema apie Brera skelbiu baigta, ne mums snargliams cia apie ja kalbeti, geriau einam savo kledarus apkalbesim, o ne tokias dyvas, kaip Brera su neaiskiu salonu
P.S. aptarinejom Spideri.
P.S. 2 nesuprantu, kodel pagal Jumis isigyti Brera ir ja eksploatuoti Lietuvoje yra kazkokia utopija ir tam reikia dar 10 metu. Ir nereikia man nurodinet 'kur mano vieta'. Be jokiu problemu galeciau isigyti ir Brera, bet ne tai cia analizuojam. Juolab, kad ir Breru iki 10k Euru pilna metos. Nei as snarglys jauciuosi, nei tas automobilis mano pajamas ar suvokima virsija.
Nesuprantu is kur tas pasiputimas sitoks kyla.
Gerai, kad bent susiprantat grizt i savo vietas
Gerai, kad tu taip viska puikiai supranti ir tavo suvokimas yra vienintelis ir negincyjamas.
o ir savo auto irgi lavonu neskaitau, nei metai blogi, nei atrodo blogai. Paprastas pilkas dyzelis automatas skirtas susisiekimui tarp tasko A ir tasko B