Vaira esu bandes tik ant xdezes 360, taji ju, orginalu, kuris, kiek domejausi geimeriu forumuose, vertinamas, kaip vienas is geriausiuju. Bet nepatiko man jis visiskai. Kazkaip visai masinos fizika nejuntama, net su pulteliu labiau jauciamas valymas. Is tiesu, pats xdezes pultelis yra labai geras, patogus, puikiai tinkantis lenktynems (del dideles ir jautrios gazo-stabdziu mygtuku eiga ir jautrumas, ko neturi ps3 pultelis). Tai, kas liecia pulteli, ypac lenktynems, senasis x lenkia ps3, sioj vietoj. Bet, kiek teko maigyti x one pulteli, tai jis jau nebe tas, ir panasesnis i ps3, kazkaip zingsni atgal ms zenge. Nevertinant to, kad jis is labai prastu medziagu ir labai greitai susideti, gumines knopkiu dalys nuplysta. Na, bet ir kainuoja one pultelis +- pigiau uz x360, tad nera, ko noreti.
O PS4, tai as irgi dar neperku, laukiu
Priezasciu laukti ir nepirkti matau daug: vis dar brangus ir nemeta kainos, kuri kaip 2-3 metu technologijai tapo tikrai didoka, siemet ar kitamet iseis ps4 atnaujinta versija, su pagerintais viduriais, taip pat brangoki zaidimai (ps3, tiek nauji, tiek is antru ranku, siuo metu beveik nemokamai dalinami) o viena svarbiausiu, nenoriu per daug uzsikabinti su tais zaidimais, tad, kolkas, pilnai pakanka ps3 retkarciais uzkrauti, juolabiau, spintoje dar stovi keletas ps ekskliuzivu (god of war, nuo 2 dalies iki paskutines), bei GT6 dar daug trasiu neiveiktu.
X One daznai geras akcijas daro, -50 ar -100eur, tai du kartus jau buvau isigijes, akcija susiviliojes, bet pardaviau i kitas rankas, taip ir neatpleses. Netraukia ms produktai