Siandien ryte kaip tik apturejau panasia situacija... Viskas nuo pradziu.
Gryztu namo velai vakare, jau beveik 24 val... Prie laiptines vietos nera visiskai. OK galvoju, apsukau rata aplink pora namu... Visur uzkista, vietos nera... Pavaziavau biski toliau - ir va tau kad nori
Vieta kaip uzsakyta. Na pasistaciau as i ta vieta.
Ateinu siandien ryte prie masinos ir ka gi jus galvojat!
Pries mano varguoli Mitsiu stovi kazkoks gaidiskas reno espeis!!!
nu ple galvoju... Nusivaliau sniega, galvojau pamatys kad krapstausi prie masinos ir ateis tos dezes savininkas, bet deja... Palaukiau pusvalandi... Nieko... Apziurejau ta deze, sakau, gal koks tel nr yra... Nera... Tik neigaliojo lipdukas. OK galvoju... 112... "Labas rytas, uzstate masina, negaliu isvaziuot"... "- tuoj privaziuos ekipazas". Viskas tvarkoj, atvaziavo pareigunai, surase popierelius ir iskviete traliuka. Viskas tuom ir pasibaige, tik tiek, kad laikas sugaistas, o ir zmogui pries sventes nemalonumai su teisesauga. Bet is kitos puses, tai nelabai jau tas zmogus geranoriskai su manim pasielge. Butu palikes telefono numeri, buciau paskambines ir tiek. Butume "palinkeje vienas kitam geru svenciu"... Ir byla isspresta.
Esme tame, kad musu kieme neigaliuju vietos yra pazymetos zenklu ir ju masinom yra palikta po 2.5 metrus vietos nuo zenklo i abi puses. Ir tokia vieta viena netgi vakar vakare ir siandien ryte buvo LAISVA. O toj vietoj, kur as masina pastaciau jokio zenklo niekada nebuvo.
Nesuprantu tokiu "neigaliuju"... Gal cia ir mano kazkiek kaltes buvo, gal jis ta vieta issipirkes, bet tokiu atveju buk mielas ir pasistatyk kokia lazda, ar slakbauma su uzraktu ir niekas i tavo vieta 100 metu nepretenduos.
Nesidziaugiu sio ryto ivykiais, bet ... Taip atrodo, kad jei jau esi neigalus, tai visas pasaulis turi jy uzjaust, praleist, pagelbet ir, kad ir mano atveju, jokiais budais neuzstatyt jo vietos, nors ir neaisku kieno ten vieta...
Su sviancem...