Autorius Tema: greiciu dezes tepalo keitimas  (Skaityta 23159 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: greiciu dezes tepalo keitimas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-05-23 21:15 »
Lietuviskas mentelitetas:nekeiciu pavaru dezes tepalo,nekeiciu stbdziu skyscio,nekeiciu antifrizo,i motora pilu slamsta,o po to-"italiskos masinos sudas,nifiga nelaiko..."Sekmes!!!
Visi tepalai turi savo keitimo ridą, atėjo laikas -keisk. Man teko patirti kaip seviso (Toyota) vadovas paaiškino: gerb pone. tepalai dar l. geri  iki tokios tai ridos jų keisti nereikia, nors kai aš paklausiau peiš tech. aptarnavimoą, negavęs atsakymo Juos truputį pašokdinau....Gal tai šioks tos skirtumas tarp Alfa Romeo ir Toyota servisų, bet tai yra mano asmeninė nuomonė...
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-05-23 21:34 »
Lietuviskas mentelitetas:nekeiciu pavaru dezes tepalo,nekeiciu stbdziu skyscio,nekeiciu antifrizo,i motora pilu slamsta,o po to-"italiskos masinos sudas,nifiga nelaiko..."Sekmes!!!
Visi tepalai turi savo keitimo ridą, atėjo laikas -keisk. Man teko patirti kaip seviso (Toyota) vadovas paaiškino: gerb pone. tepalai dar l. geri  iki tokios tai ridos jų keisti nereikia, nors kai aš paklausiau peiš tech. aptarnavimoą, negavęs atsakymo Juos truputį pašokdinau....Gal tai šioks tos skirtumas tarp Alfa Romeo ir Toyota servisų, bet tai yra mano asmeninė nuomonė...

Visiskai teisingai, berods autodata kazkada ziurinejausi ir ten i 80k km aptarnavima buvo irasyta visu skysciu keitimas, tiek ir greiciu dezes :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Vital

• Veteranas
  • Įrašai: 1776
  • Vehicle: 1998 Alfa-Romeo 156
  • masina hoc i staraja, no svidu niustalaja...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-05-23 22:34 »
niex nekeicia greiciu dezes tepalo ,nes kuo senesnis jie tuo geresnis ,vienu zodziu kuo daugiau jis dirba tuo jo kokybe gereja  ^-^ :masina:
garaze yra daug "atrabotkes" gal kam reik ???  ;D 1L-1LT ;D
Buvo: Alfa Romeo 156 1.8TS `98
Fiat Punto 1.3MJet '05
Yra: e87 Mpak '08, Volvo s40 fl '07

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-05-23 22:54 »
niex nekeicia greiciu dezes tepalo ,nes kuo senesnis jie tuo geresnis ,vienu zodziu kuo daugiau jis dirba tuo jo kokybe gereja  ^-^ :masina:
Aš savo atrabotkę 10-15m senumo atiduodu veltui, prašau paimkite ją iš manęs, prašau...Turiu bidoną pilną visokio raugo tepalo.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-05-23 23:27 »
bandyk koki gerala vyrt :D
AR159 2.0 jtdm Ti

pakvaiselis

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-05-24 13:25 »
supirkinet nesupurkineja bet nekeicia tai tikrai  >:D o jei pasikeisi tai parasyk ar kas geraiu  :lol:

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-05-24 14:14 »
Aš savo atrabotkę 10-15m senumo atiduodu veltui, prašau paimkite ją iš manęs, prašau...Turiu bidoną pilną visokio raugo tepalo.

Kai kuriuose degalinese surinkineja arba atlieku surinkimo aiksteles nemokamai priima.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs kardanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-05-24 16:20 »
arba pasidomek tuose garaziukuose kur keicia tepalus gal paims, dazniausiai jie turi tokius peciukus kur vietoj kuro tepala naudoja, tai manau jiem dideliu problemu nebus pasiimti

egonomija

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-05-24 16:56 »

POST OF THE MONTH !

kai tokie genijai kalba, nenuostabu, kiek teko matyti ispilamo gr. deziu tepalo su metalo drozlemis..

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-05-26 05:40 »
maniskis keistas kazkada, bet manau po Alfaturo vel keisim,  kazkas teisingai minejo,  skysciu keitimas nurodomas  po 80k tai ieina  tepelas, antifrizas, stabdziu skystis,vairo stiprintuvo skystis,greiciu deses tepalas, daugiau kaip ir nieko,  zvakiu keitimas  karta i metus, nors lietuvis   nekeis kol ji bent kjiek sugeba dirbt :D
AR159 2.0 jtdm Ti