a oda tai tokia dar visai nenutrinta. tvarkinga visa. o kiek ji pas tave km prisukus? bent jau kiek rodo? man vienas perekupas neseniai aiskino, kad italai megsta nusipirke masinas nusinulint rida ir vazinet.. nezinau ar cia tiesa
Citata iš: stasius 2008-05-10 11:01a oda tai tokia dar visai nenutrinta. tvarkinga visa. o kiek ji pas tave km prisukus? bent jau kiek rodo? man vienas perekupas neseniai aiskino, kad italai megsta nusipirke masinas nusinulint rida ir vazinet.. nezinau ar cia tiesa Kaip pirakau rode apie 175... kazkaip norom nenorm bet jau buvau patikejas, nes niekas nenutrinta, taciau po vizito pas Zaza paaiskejo kad 50000 kompas daugiau pravaziaves nei spidometras tai siandien rodo 185000 tai + 50000 = 235...
Turiu klausimuka... Kokia spalva sviecia langu kelikliai,ruko lempu mygtukai,burbulai ir lempu aukscio/km davykliai..? Zaliai ar oranzine spalva..? Pastebejau,akd sportpack,tai idomu pasidare... Siaip labai graziai atrodo...
Citata iš: T_K 2008-05-10 15:09Turiu klausimuka... Kokia spalva sviecia langu kelikliai,ruko lempu mygtukai,burbulai ir lempu aukscio/km davykliai..? Zaliai ar oranzine spalva..? Pastebejau,akd sportpack,tai idomu pasidare... Siaip labai graziai atrodo... Zalia
Citata iš: Jordan 2008-05-10 19:16Citata iš: T_K 2008-05-10 15:09Turiu klausimuka... Kokia spalva sviecia langu kelikliai,ruko lempu mygtukai,burbulai ir lempu aukscio/km davykliai..? Zaliai ar oranzine spalva..? Pastebejau,akd sportpack,tai idomu pasidare... Siaip labai graziai atrodo... Zalia Taip ir galvojau... Vadinasi nieko saviskei daugiau nedarysiu... Na nebent rasciau tinkamos pleveles ir atitaikyciau spalvas...