Graziai nublizginai. Ypac tavo sedevrui geri orai i ateiti jau paruosti. tiesa, jau prasidejo
Citata iš: KLIFF 2009-01-21 18:20Graziai nublizginai. Ypac tavo sedevrui geri orai i ateiti jau paruosti. tiesa, jau prasidejo Vat vat. Butent ir ruosiama buvo geriems orams. Nieko, greit si "maze" i Ryga kelione tures. Ziuresim, kaip ten bus su ja.
Grįši, murzinas alfukas iki ausų bus , teks pakartoti švaros procedūrą. Aš laukiu pliuso lauke, tuomet ir saviške pamaudysiu nuo druskų
Vat vat. Butent ir ruosiama buvo geriems orams. Nieko, greit si "maze" i Ryga kelione tures. Ziuresim, kaip ten bus su ja.
Na mano alfa Ryga atkentėjo jau kokius tris kartus - išgyvent galima ir ten... Nors jų kamščiai bet kuriuo dienos metu tai bjaurūs, o labiausiai užknisa tai draudimai sukt į kairę sankryžose pagrindinėse gatvėse - jei netyčia pražiopsojai pasukt kur tau reikia, tai gali paskui pusę miesto apvažiuot kol sugrįši Vietiniai, matyt, žino kažkokias navigacijos po Ryga paslaptis Svarbiausia ten neišgirsti to, ką man pasakė vienas Rygos milicininkas, rašydamas baudą - "Правила у нас такие же как и в Литвe"
Puiki tavo alfutė, vat žinote.Kada vėl susitiksim per meetą Vilniuje, gal atšilus orams...Kokie tavo planai ir maršrutai dabar klostosi žiūrint į perspektyvą.
Lietuvos gatveje (maziau uzterstoj) kuo puikiausia plovykla siuo metu. Buvo mano juoda iki puses, pralekiau vakar, dar uzvakar, dabar vel sidabrine patapo
Citata iš: Malūnsparnis 2009-01-23 20:14Citata iš: KLIFF 2009-01-23 22:39Lietuvos gatveje (maziau uzterstoj) kuo puikiausia plovykla siuo metu. Buvo mano juoda iki puses, pralekiau vakar, dar uzvakar, dabar vel sidabrine patapo O mano, nuo tokiu "plovyklu", tik dar baisesne tampa. tai ne ten plauni, as prienuose ploviau, labai gerai ten nuplove
Citata iš: KLIFF 2009-01-23 22:39Lietuvos gatveje (maziau uzterstoj) kuo puikiausia plovykla siuo metu. Buvo mano juoda iki puses, pralekiau vakar, dar uzvakar, dabar vel sidabrine patapo O mano, nuo tokiu "plovyklu", tik dar baisesne tampa.
tai ne ten plauni, as prienuose ploviau, labai gerai ten nuplove