http://www.alfaromeo75.projektas.lt/projektas.htm va siek tiek info apie vykusius darbus, o del kuro sanaudu problema buvo pastoviai kai tik ja isigyjai? Nes jei nera liambdos tai suprantama tada kodel tos sanaudos tokios, man panasu kai dirba motoras kad jinai uzsisiurbineja, del gumu tai girdejau kad kazkoks bildesys yra isvietos pajudant, siaip nei pakabinamas nei kardanas nesidauzo, bent kiek pajauciau, tik antras begis isijungia kartais su garsais, kiti jau normalizavosi ir del apsuku buvo tokie paplaukiojimai ju? dumingumas padidejes? Svarbu man zinoti kaip jinai elgesi pas tawe, rytoj susitiksiu su savininke jos, snektelsiu, zesiu ka jinai papasakos
is kur stiklus gavai? man irgi galiniu dureliu fortkes reiktu , o del kuro nuo pat isigijimo rijo,tai beabejo liamdos nebuvimas itakoja
Stiklus is pazistamo gavau, 75 turi dalimis, bet nebera vienos fortkes ir priekinio stiklo jau
galiniu duru vidinis mechanizmas taip pat jau parduotas
variklis deze irgi jau kitur bus imontuota greitai, jei domina likusi fortke galiu paklausti jos kainos ir perduociau tau
Buvau siandien jau su savininke susitikes, sutvarkeme popierius, papasakojo jos alfos isigyjimo ir praradimo istorija
kaip sakant 75 i Safrane savininkei nezinant
kas remontuota ir pan jinai nezino nieko, sake vazinedavo i darba ir namo, tepaturejo ja menesi, tai vat, taip ir neatsakei apsukos plaukiojo jai kai pas tawe buvo ir padumindavo motoras?