Na, cia ne 75, bet vistiek, gal kas turit minciu: kas tai tokio?? sitas strypas yra paciam masinos gale, tvirtinasi abiejuose sonuose ir per viduri. Labai graksciai neatrodo, todel speju, kad tai "aftermarket" Galvojau, kad tai susije su kabliu, bet kablys puikiai nusieme to daikto nejudinant. Varztais dalinasi su galinio bamperio tvirtinimu. P.S. kadangi jis labai ilgas (per visa masinos ploti) nufotografavau tik viena gala, kitas galas lygiai toks pat, o pats strypas atrodo elementarus storokas 90 laipsniu kampukas
1kls.: Gal kas turite ideju kur gauti rankinio trosa? intercars, golsta, roxxy, baltic autoparts, autogralis niekuo padeti negali. 2kls.: ar 75, GTV, alfetta GT ir sedano trosai isoriskai vienodi? Ebay yra keletas bet ten neaisku ar GT ar sedanui.
aciu, taip ir numaniau, kad visu transaxle trosai turetu but vienodi betkokiu atveju roxxy, perskaites mano problema, suorganizavo trosa, aciu jam net reklama gavos
Citata iš: Tiberius 2011-04-05 19:43aciu, taip ir numaniau, kad visu transaxle trosai turetu but vienodi betkokiu atveju roxxy, perskaites mano problema, suorganizavo trosa, aciu jam net reklama gavos Jau gavai ta trosa ar prizadejo kad gausi?
Citata iš: vanagiux 2011-04-05 20:18Citata iš: Tiberius 2011-04-05 19:43aciu, taip ir numaniau, kad visu transaxle trosai turetu but vienodi betkokiu atveju roxxy, perskaites mano problema, suorganizavo trosa, aciu jam net reklama gavos Jau gavai ta trosa ar prizadejo kad gausi?prizadejo, a tu ka, sakai nepasitiket juo?
Nu man prizadeta buvo labai daug ir labai greitai, tik deja, pazadai liko pazadais, na tikiuosi tavo atveju viskas bus ok.