Autorius Tema: garsiakalbiai  (Skaityta 32816 kartus)

Neprisijungęs Chip

Ats: garsiakalbiai
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2008-05-25 18:20 »
draugas pasidares toki dalykeli sawo alfunej  8)  :loud:
wat sake ir man tai padarys  8) 8) 8) 8)
http://www.autogidas.lt/skelbimas.html?01.11049257

mp3 isimetes wietoj mygtuku  :mzp:

Jei jau tau darys tai uztark ir uz mane zodeli taipogi noreciau tokio :alaus:
AR166 AR159

ovka

• Svečias
kur randasi alfa romeo 166 originalus stiprintuvas
« Atsakymas #51 Įrašytas: 2008-07-29 11:52 »
sveiki, noreciau paklausti kur randasi alfa romeo 166 originalus stiprintuvas ir kurioje vietoje tiksliai yra

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: kur randasi alfa romeo 166 originalus stiprintuvas
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2008-07-29 12:34 »
Originalus Alfa 166 garso stiprintuvas turi stoveti prie akumuliatoriaus bagazineje, nuemus ta apsauga (moldinga) paciame virsuje virs CD changerio, bet jis buvo komplektuojamas toli grazu ne i visas alfas 166, pats ieskau visu laidu komplekto, stiprintuvo ir CD changerio  ;)

Neprisijungęs junior

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
garsiakalbiai
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2008-10-08 00:00 »
Sveiki,
Naujos temos nekuriu. turiu problemele - po kazkurio laiko grojimo atsijungia vairuotojo puses koloneles ir girdisi tik labai silpnai kad skleidzia kazkoki garsa, gal kas susiduret su tokia problema, man ieskoti elektriko ar tiesiog bandyti islupti ir kontaktus paziureti  ::) gal apsioksidave? :o ka manot?
AR 166 2.4jtd 1999

Neprisijungęs mod

• Lankytojas
  • Įrašai: 394
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54 Įrašytas: 2008-10-08 06:58 »
mistikos nebuna :) o kas buna pamatysi tik islupes :D
buvo : AR 166 2,4JTD 2002
yra: bmw 328is 1997
 ----------------------------------------

Neprisijungęs karolis007

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2008-10-08 09:37 »
draugas pasidares toki dalykeli sawo alfunej  8)  :loud:
wat sake ir man tai padarys  8) 8) 8) 8)
http://www.autogidas.lt/skelbimas.html?01.11049257

mp3 isimetes wietoj mygtuku  :mzp:

Jei jau tau darys tai uztark ir uz mane zodeli taipogi noreciau tokio :alaus:

nerodo man nieko  :angry: bet butu labai idomu pasiziureti :) nes pats galvoju, kad reiks jungt mp3 isejima, o ne cd dezes ieskot.

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #56 Įrašytas: 2008-12-12 17:40 »
Klausimelis tiems, kurie supranta.
Pas mane alfikej nera stiprintuvo ir palanginiu koloneliu. Radau alfa kurioje tas dalykas yra. Galvoju permest viska is jos i savo.
Ar apsimoka, ar gerai skamba ta originali aparatura ir ar daug bus darbo tuos laidus pravest ir pan. ^-^
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs junior

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2008-12-13 09:58 »
Klausimelis tiems, kurie supranta.
Pas mane alfikej nera stiprintuvo ir palanginiu koloneliu. Radau alfa kurioje tas dalykas yra. Galvoju permest viska is jos i savo.
Ar apsimoka, ar gerai skamba ta originali aparatura ir ar daug bus darbo tuos laidus pravest ir pan. ^-^

Na pas mane stovi originalios koloneles palangeje... groja tikrai neblogai, daugkas isede i gala klausia koki suba isidejes... mano atsakymas visada taspats: cia originalios koloneles... po mano atsakymo seka tyla.... ir : nu jo...gerai skamba kaip originalas :) Siaip prasivesti manau bus darbelio. Kadangi pats nevedziau laidu nezinau kiek tai sudetinga.
AR 166 2.4jtd 1999

laikinis

• Svečias
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2009-01-04 16:49 »
as biski geriau pasidariau, nuperki fake kasete imontuoji turi usb jungti plius integravau i korpusa fm bangu moduliatoriu jei su hebralakioji bet jam nukencia biski kokybe bet dzin kai kada tas jei linksma hebra lekia, per fake kasete bardankeje ant paneles imeciau maza navigacija paildoma kaina 400 lt pirkau su didesniu ekranu per visa bardacioka ten irgi yra uzb isoreje tuos du abeliukus sujungiu ir ore skaitmeninis variantas plius telikas ir visa kita kai baigi naudoti niekas nemato kad pas tave tokios nesamones sukonstruotos groja gerai originalios kolonkes komponentai ir visa kita sasaja su borto kompu per fake kasete kokybe nenukencia ne kiek tikm nemalonus kabelio galas kyso nuo bardankes iki fake kasetniko viduje :)) per ta daiksciuka ir kompa pasijungiu ir i poda viska, srove visa paduodu per prikuriteli arba atsivedi laidus su saugikliu tiesiai i salona pasidarai trecia rozete tame paciame bardacioke :)))    nereikia buti genijum bet tas variantas man tinka ir TV ir MP3 ir FILMAI viska matau DAR PLIUS navigacija

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59 Įrašytas: 2011-03-31 16:03 »
Sveiki, iskylo toks klausimelis, dureliuose staigiai dingo garsas is mazu garsiakalbiu. noriu juos islupt, bet nesuprantu kaip ten varzta rast? :) zinau kad pasleptas, bet kaip ji atidaryt, nzn...
ir dar, gal kas bande Xcarlink? kaip jis, ar vertas demesio? :) dekui uz atsakima