Na ką, teko tokia laimė išmėginti naująjį FIAT 500
Mažylis stilingas išties, labai linksmai aplinkiniai reaguoja į šitą mažylį
Stilingai padarytas, surinkimo kokybė labai netgi nieko man pasirodė - viduj man 1,89 ūgio vyrui vietos buvo sočiai, tiesa, gale nenorėčiau sėdėt
Apdailos detalės irgi padarytos kokybiškai - viskas savo vietose. Tiesa, kiek barška stiklas ir plastikas, kai muziką garsiau paleidi, bet ko norėt iš tokios klasės automobiliuko
Važiuoja taip kaip ir turi važiuoti toks mažyliukas...
Vairas labai lengvai sukasi, jei kam nepatinka - yra funkcija jį padaryti, kad sunkiau suktųsi. Čia versijoje su 1,2 varikliuku ir automatine pavarų dėže. Tiesa, būtent su tokiu varikliu mašinos bent jau sau nepirkčiau, nes kartais atrodo, kad su dviratuku galima aplenkti tokį mažylį
Bet po miestą - pats tas! Labai smagūs šoniniai veidrodėliai, o parkuotis - išvis, pasaka! Visur galima įlįsti
Labai nudžiugino, kad yra USB jungtis!!! Galima visur savo muziką nešiotis, kai turi USB atmintinę
Tik keista, kad USB neveikia, kai variklis išjungtas - groja tik radijas ir CD... Keistas variantas.
Automatinė pavarų dėžė veikia nelabai įspūdingai - jaučiasi trukčiojimas, kai yra perjungiamos pavaros.
Dabar smagesnė dalis. Smagumas prasideda prie 100 AG
Traukia mažylis visai neprastai, nors tikėjausi šiek tiek greitesnio važiavimo - turbūt po savo Alfos 156 su 145 AG man pasirodė kiek per maža.
Pavaros jungiasi lengvai ir tiksliai.
Taip pat yra stebuklingas mygtukas "Sport", kur paspaudus mašiniukas kur kas guviau reaguoja į akceleratoriaus paspaudimą
Valanda kelio su šiuo mažyliu paliko smagų įspūdį - besišypsantys žmonių veidai, palydintys FIAT 500, stilingas vidus, stoglangis didelis, pakankamai komfortabilus vidus.
Bet
Jei man kas duotų netyčia 47000 LT ir lieptų juos išleisti Autobravoje, greičiausiai tektų dar kiek prisidėti savo pinigėlių ir įsigyti 159 Alfutę
O dar geriau - visą BRERĄ