Aš mielai irgi paskirsiu, kai tik išsiaiškinsiu santykius su VMI, nes priskaičiavo man skolos, nors jos neturėtu būti.
Citata iš: Karolis! 2013-03-19 13:25Aš mielai irgi paskirsiu, kai tik išsiaiškinsiu santykius su VMI, nes priskaičiavo man skolos, nors jos neturėtu būti.Tipo pelno mokescio nesumokejai?
Citata iš: brumbrum 2013-03-19 14:35Citata iš: Karolis! 2013-03-19 13:25Aš mielai irgi paskirsiu, kai tik išsiaiškinsiu santykius su VMI, nes priskaičiavo man skolos, nors jos neturėtu būti.Tipo pelno mokescio nesumokejai? Tai kad neturėjau tokių reikalų su pelno mokesčiais Visus, su darbo santykiais susijusius mokesčius sumoka darbdavys, o toliau jokių panašių santykiu neturiu.
O kur kiti? Mano puse seimos jau paskyre savo 2%
Tai čia gal su NPD problemos? Buhalterija taiko jį tau, o iš tikrųjų nereiktų pagal atlyginimo dydį, todėl kas mėnesį gauni truputį daugiau atlyginimo, o kai deklaruoji, visgi tenka sugrąžint. P.S. Aš irgi deklaravau paramą AR klubui, tegyvuoja jis ilgai ir laimingai
O ką buhalterė? tipo "soriukas" ? suprasčiau pora litų, tai tiek jau to, nėra ko dėl tiek akių draskyti. Bet kai jau apie 300 Lt, tai nesinori už kažkieno žioplumą susimokėt...
Citata iš: Karolis! 2013-03-20 10:56O ką buhalterė? tipo "soriukas" ? suprasčiau pora litų, tai tiek jau to, nėra ko dėl tiek akių draskyti. Bet kai jau apie 300 Lt, tai nesinori už kažkieno žioplumą susimokėt...Man irgi netoli 300lt, tiesa vienais metais buvo 190lt. O buhaltere pas mus bozhyj oduvancik, jos klaus ko nors beviltiska