Autorius Tema: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?  (Skaityta 35173 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Įrašytas: 2008-03-01 02:05 »
Prisipažinsiu, vairuoju jau 23 metus saugiai, bet ne visada jau taip ir saugiai. Nevisada, deja...
Lyg ir turiu visas sąlygas vairuoti saugiai: naujas AR dabar ir prieš tai buvo nauja Toyota Corolla 5 metus , didelė vairavimo patirtis, nėra jokių įvykių. Ramu...kaip tanke. Lyg ir ramu. Bet taręs sau, kad jau esi ramus, ...iš ryto netikėtai posūkyje į kairę gauni stresą ...b**n iš dešinės vos nenuteškiau Ford Focus...a..jai...ajai...jo negaila, bet savo tai labai. Buvo  ir daugiau tokių įvykių ir ...rimtesnių laimingai pasibaigusių. O kiap Jums sekasi vairuoti, kokie įvykiai buvo ...smulkūs ir rimti... pasidalinkite patirtimi...būtų labai įdomu...pasimokyti pravartu...
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-01 02:12 sukūrė Malūnsparnis »
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

tuningazz

• Svečias
Ats: Kaip aš vairuoju - ar tai saugu?
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-03-01 03:11 »
cia pries 3 gal menesius vaziavau su tevo primera ir is salutinio 7 klases bmw isoko ir staigiai sustojom abu milimetrais:D abu taip isigande,zmogus pakele ranka atsiprasymo gestas buvo,staiga jam y gala audi B4 ir tas y mane :( va taip ir nepasiekiau laiku mokyklos :D ale biznio pasidariau:D seip pats mieste tai nelakstau nu zinoma visko buna,ypac penktadienio sestadienio vakarais,bet dazniausiai gadijam su draugais Lankavos aikstele:D

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-03-01 03:19 »
cia pries 3 gal menesius vaziavau su tevo primera ir is salutinio 7 klases bmw isoko ir staigiai sustojom abu milimetrais:D abu taip isigande,zmogus pakele ranka atsiprasymo gestas buvo,staiga jam y gala audi B4 ir tas y mane :( va taip ir nepasiekiau laiku mokyklos :D ale biznio pasidariau:D seip pats mieste tai nelakstau nu zinoma visko buna,ypac penktadienio sestadienio vakarais,bet dazniausiai gadijam su draugais Lankavos aikstele:D
Na dabar pamyslyk, jyg aš būčiau tavo vietoj, kaip čia su tuo bizniu, -aš gal tą nušaučiau už tokį biznį (čia mane įdėk į savo vietą, taip maždaug su jumoru ir nelabai...palygink)

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-03-01 10:12 »
Prisipažinsiu, vairuoju jau 23 metus saugiai, bet ne visada jau taip ir saugiai. Nevisada, deja...
Lyg ir turiu visas sąlygas vairuoti saugiai: naujas AR dabar ir prieš tai buvo nauja Toyota Corolla 5 metus , didelė vairavimo patirtis, nėra jokių įvykių. Ramu...kaip tanke. Lyg ir ramu. Bet taręs sau, kad jau esi ramus, ...iš ryto netikėtai posūkyje į kairę gauni stresą ...b**n iš dešinės vos nenuteškiau Ford Focus...a..jai...ajai...jo negaila, bet savo tai labai. Buvo  ir daugiau tokių įvykių ir ...rimtesnių laimingai pasibaigusių. O kiap Jums sekasi vairuoti, kokie įvykiai buvo ...smulkūs ir rimti... pasidalinkite patirtimi...būtų labai įdomu...pasimokyti pravartu...
Smagu , kad iskelei toki klausima "kaip as vairuoju " ! ;)
Galetu toki kalusima sau uzduoti Kauno "mikrushnikai" !  :angry:
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-03-01 11:55 »
Man girtas mentas buvo iskrides i uzpakali pries 2.5metu  ;D galvojau galva nurausiu islipes, isvadinau kiek zodziu mokejau, dar i snuki pasiuliau, nervas uzvire, tik tik Alfa 155 buvo paleides i trasa ir pinigu sudejes i ja gal 1000euru  ;D jei negirtas nebuciau taip pykes, bet kai pamaciau kaip ejimo trajektoja jo  ;D

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-03-01 12:04 »

Jooo... Mikruskes baisokai vazineja Kaune... :-\ Siaip dar si klausima galetu uzduot sau visi,kurie "skraido" miestu gatvemis be posukiu,nardo belekaip ir t.t. Zodziu potencialus Kamikadzes... :angry:
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-03-01 12:11 »
man buvo kelyje vilnius- svencionys is salutinio kelio ishsuko tiesiai pries nosi ir sustojo per visa juosta ishsigandes. mano greitis ~80kmh buvo, maciau, kad nesustosiu, meciausi i prieshprieshine, gerai, kad ten buvo protingas vairuotojas i pasitrauke i kelkrasti, tai tik ir uzteko vietos alfai ir jos veidrodeliams pralisti :-X sustojau... sirdis kulnuose buvo.. ;) buvo dar olandu g-ve leidziantis zemyn link stoties puses: vaziavo priekyje golfs saugiu atstumu, as paziurejau i kaire ar nieko nera, nes ten keliai susilieja, kai atsisukau, golfas jau stovejo ir labai arti :D kirtau per stabdzius kiek koja jegu turejo, bakstelejau is kazkur 2 kmh, kad as net nesupratau lieciau r ne, bet golfo vairuotoja pajuto, bet ne vienai masinai nieko nebuvo, tai ir nuvaziavom. :) dar sauletekyje vakare 21h vaziavau, tamsu, lietus lyja... kazkokia studente stovejo vidury kelio, as jos per statramsti nemaciau, o ji sugalvojo, kad spes perbegti kelia. realiai nespetu, bet as sukau tolyn nuo jos, ji soko i ora ir maciau kaip jos dzinsuose atsisviecia mano xenonas LABAI arti... buciau jei jau skynes, tai galingai... greitis ~50kmh buvo... tai vat :) buvo dar ir kitokiu laimingai pasibaigusiu, bet geda prisipazint, tai patylesiu ;D
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-03-01 12:23 »
Man Zalgirio gatvej pries pora menesiu Transit'as kelia pakirto... Teko mestis i priespriesini eisma (gerai,kad nieko nebuvo,nes raudona aniems buvo)... Kas svarbiausia,kad jis nosi iskiso priestabde,pamate,kad atlekiu (ne daugiau 60 km/h buvo pas mane) ir toliau pradejo issukinet... As jam ant signalo,nes matau,kad jau nespesiu sustot,o tas toliau,tai staigiai vaira teko i sona pasukt ir pralekiau per kelis cm,nuo jo priekio... Butu teke visa sona tvarkyt,o jei dar is priekio butu kazkas vaziave,tai galejau ir be priekio likt... :angry: Po to incidento,kuris aciu dievui laimingai baigesi,kokius 2 km ant 30km/h vaziavau... ::)
 Dar karta siek tiek nervu kainavo,kai autostradoj vaziuojant pirma juosta apie 100 km/h is desines (kelkrasciu) pro mane prasvilpe antras Golf'as (antra juosta buvo laisva,tai biski nepagavau kampo kodel taip ejo)... :angry: ??? Po to irgi truputi nervu kainavo ir greitis nukrito iki 70 km/h keliems km... :-\ O daugiau,tai nieko nebuvo kolkas (tfu tfu tfu bar bar bar)... ::)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Renco

• Lankytojas
  • Įrašai: 384
  • CHF 747 JBC 949
    • Žiūrėti profilį
    • picasaweb.google.com
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-03-01 15:32 »
Na su Alfa kazkokiu kuriozu nebuvo, jau isaugau is to amziaus, kai draskyti buvo noras, dugnus bandyti ir panasiai  :) Seniau turejau spuoga Nissana, tai paskraidydavau. Veliau nusipirkau siaip lauzeli, kad kokiose varzybelese issikraut ir ramu  ;D
Buvo: Nissan Sunny '93; 1.4. 6 metai.
          Skoda Felicia '97; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          Honda Civic 4'th gen. '91; 1.6. 1 metai.(Rally car)
          AR 156; '98; 2l T-SPARK; zalia. 8,5m R.I.P. (infarktas)
Yra:    AR 164; '93; 3l V6 24V;

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-03-02 10:43 »
Su mikrušnikais ir Viniuje bėda - vairavimo blogaja prasme "virtuozai."
O Renco pasirinkimas išsikraut yra geras. Išsiduodini ir būni po to ramus, tvarkingas vairuotojas.
« Paskutinį kartą keitė: 2008-03-02 10:55 sukūrė Malūnsparnis »