pas mane ant vernet parasyta 83 o pagal manuala raso,kad termostatas turi atsidaryt prie 89
Citata iš: Dancius 2008-11-24 23:16pas mane ant vernet parasyta 83 o pagal manuala raso,kad termostatas turi atsidaryt prie 89tai va butent toks ir pas mane,83 laipsniai,reiskia jis atsidaro kai temperatura 83 o bent jau 156-ai yra arba 83 arba 88 laipsniai vernet
kas zinot ka reiktu pakeisti ar paziureti, kad rodytu normalia lauko temepratura? nes dabar apie 7 laipsnius daugiau rodo.... kam buvo nutike, patarkit kazka
Citata iš: Darcikas 2008-11-26 22:49kas zinot ka reiktu pakeisti ar paziureti, kad rodytu normalia lauko temepratura? nes dabar apie 7 laipsnius daugiau rodo.... kam buvo nutike, patarkit kazka veidrodelyje turetu buti apacioje islindes toks galiukas, ten ir yra termometras
Citata iš: vanagiux 2008-11-26 23:06Citata iš: Darcikas 2008-11-26 22:49kas zinot ka reiktu pakeisti ar paziureti, kad rodytu normalia lauko temepratura? nes dabar apie 7 laipsnius daugiau rodo.... kam buvo nutike, patarkit kazka veidrodelyje turetu buti apacioje islindes toks galiukas, ten ir yra termometras na zinau kad jis ten yra, toks mazas pizdukas, bet tai kodel jis biski nebetikslei rodo? jis keiciamas ar reguliuojasi kazkas ten?
Citata iš: Darcikas 2008-11-26 23:47Citata iš: vanagiux 2008-11-26 23:06Citata iš: Darcikas 2008-11-26 22:49kas zinot ka reiktu pakeisti ar paziureti, kad rodytu normalia lauko temepratura? nes dabar apie 7 laipsnius daugiau rodo.... kam buvo nutike, patarkit kazka veidrodelyje turetu buti apacioje islindes toks galiukas, ten ir yra termometras na zinau kad jis ten yra, toks mazas pizdukas, bet tai kodel jis biski nebetikslei rodo? jis keiciamas ar reguliuojasi kazkas ten? Na nezinau kokioje masinoje buna reguliuojami temperaturos davikliai
niekas ten nesireguliuoja ziurek sujungimus, matomai dregmes daugiau pagavo ar truputi oksidavosi ar isinere jie ir tikslumo nebera, turejau ta problema 164 tai uzteko pagrust kontakta i klimos vidu labiau ir viskas ok