Autorius Tema: Sokineja apsukos riedant ant laisvu. Zazas neranda bedos. HELP!!!  (Skaityta 94813 kartus)

Neprisijungęs Raimman

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 190
  • AR145-:)AR156-:)AR147- only ALFA style ROSSO
    • Žiūrėti profilį
Ats: Sokineja apsukos riedant ant laisvu. Zazas neranda bedos. HELP!!!
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-02-19 10:15 »
pavargau skaityt nesamones.
pirma - ne, vimota to nedarys,- ne tuo uzsiima.
antra - man, kaip megejui, kukliai vertinanciam savo zinias,- paaiskinkm kodel tu siulai zmogui
perrasineti ECU ? - ta prasme,- logiskai paaisknk. (jei tai butu nemokama pramoga,- tebunie).
tu itari jog kompe atsirado klaida? - na tai geriausias kauno (ir Liteuvos) meistras ja tiesiog istrins.
apsukos nebesokines!..pajungs prie kompo, ras "error!-jumping RPM!" , ar kaip cia? o gal nuresetinti
kompa? juk tai galima atlikti paciam? ar tas nepadetu?

man tiesa, kaip nedaug ismananciam, net pati tema nera iki galo aiski.. - ant laisvu (ir ismynus sankaba)
variklis pats akseleruojasi? - svyruoja realus sukiai kazkokiame diapozone ar svyruoja tachometro rodykle?
pulsuoja apsukos tolygiai?

atsakius i si klausima - issiskiria trys keliai - oro srautas, kuro padavimas (paprastieji) bei elektos dalis.
jei tikrai pusluoja variklio apsisukimai, o ne tachometras gryba pjauna - tai turetu atsiliepti ir vaziavimui.
galu gale krentant iki 500rpm - turi atsirasti vibracija. taip yra?
   aukstos itampos visa dalis patikrinta, ar tik zvakes? ....... man kazkodel kyla itarimai, kad beda gali but sunkiai
randama ir slypet kokiuose nulauztuose fiskiu sakutese ar pan. kaip kad ir pagrindine fiske prie MAF'o jau
pas keliu metu senumo masinas yra gerokai sutrunyjusi... - is kavos tirsciu nepribursim. su testeriu reiks
praleist savaitgali garaze tau:)

ir as neesu kompetetingas pasakyti kur dabar turi begti leisti pinigu. internetu tokios problemnos nesprendziamos;/

Aciu uz issamius patarimus,   ;D tik beje aisku, kad problemos 'netu nesprendziamos- tiesiog kai daug ka patikrini ir nelabai kas gali padeti kreipiesi i foruma- gal kam nors panasiai,...
Beje as problema atrodo issprendziau- ir buvo pakankamai kebli- bludijo termostatas ( nors siaip testuose rode kad geras, bet tik po nuodugnesniu tyrimu isaiskejo kad jis tiksliai neatsidaro kaip reikia,...)- nors rodykle rodydavo beveik normaliai ,... Diagnostikos buvo darytos gal trys,... ir vis tik termostatas  :angry: dabar po pakeitimo sumazejo sanaudos , nebera pergazavimo,...  :star:

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
  • Įrašai: 454
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-02-19 12:08 »
Sveiki,na man kazkaip keista,kokia itaka gali turet termostatas kad apsukos sokineja ::) pas mane ir tokia beda kad riedant laisvu begiu apsukos sokineja,kai stovi viskas liux,as keiciau termostata nes temperatura buvo 60-70 ir nieko apsukos kaip buvo taip ir yra  :-\
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs Zenkia

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-02-19 13:03 »
 :idea: O tiems kuriems apsukos sokineja yra idetos dujos? Nes daznai buna, kad dujų kompas pradeda nusineket.

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-02-19 13:21 »
Na pas mane nera duju  :)
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs Arturas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-02-19 13:35 »
termostatas gal? jei jis neatsidaro skystis uzkaista ir pradeda pelstis, o kazkurioje vietoje yra maza skylute, pro kuria i cilindra petenka ausinimo skystis, kuris turi itakos cilindro darbui, degimo proceso metu issiskiria daugiau deguones, landsondo parodo liesa misini, kompjuteris, pariebina misini, kiti cilindrai veikia gerai ir kompas vel reaguoja i ju parodymus, taip ir sokineja apsukos.gal? o gal ir ne
Alfa romeo 164Q, Toyota celica st165, Alfa romeo 155 2.5td

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-02-19 14:29 »
termostatas gal? jei jis neatsidaro skystis uzkaista ir pradeda pelstis, o kazkurioje vietoje yra maza skylute, pro kuria i cilindra petenka ausinimo skystis, kuris turi itakos cilindro darbui, degimo proceso metu issiskiria daugiau deguones, landsondo parodo liesa misini, kompjuteris, pariebina misini, kiti cilindrai veikia gerai ir kompas vel reaguoja i ju parodymus, taip ir sokineja apsukos.gal? o gal ir ne

na taip galima oho kiek istoriju priburt ;) jei neatsidaro termostatas tai perkaista variklis,tada jau daugiau bedu gali but  ne tik apsukos  :smilie: ir siaip kodel stovint viskas ok,o riedant sokineja,manau tikrai kur nors kontaktas dingsta, kaip cia kolega rase  :begam:
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

egonomija

• Svečias
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-02-19 14:46 »
Arturai..baik.                                                  ...... :o

donatas877

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-02-19 19:49 »
Sveiki,na man kazkaip keista,kokia itaka gali turet termostatas kad apsukos sokineja ::) pas mane ir tokia beda kad riedant laisvu begiu apsukos sokineja,kai stovi viskas liux,as keiciau termostata nes temperatura buvo 60-70 ir nieko apsukos kaip buvo taip ir yra  :-\

pasikartosiu ;)
i termostata sukasi daviklis :)
jai jis blogas tai duoda prasta signala, arba fiskuteje nera gero kontakto(mano atveju taip buvo) ir signala gauna su pertrukiais ;)
ps: man apsukos sokinejo uzsilus varikliui. termostata ir buvau keites nes blogai silde

Neprisijungęs Povilas156

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-02-19 20:55 »
na pabandysiu ir as rytoj ta davikli paziuret,bet pas mane sokineja ar siltas ar saltas tas pats  ::)
Alfa 156 2.0ts 98m  (Ex)
Primera P12/Civic EP4

Neprisijungęs cuore sportivo

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-02-19 23:47 »
Arturai..baik.                                                  ...... :o

Cia jau tikrai  :lol: :lol: :lol:
Buvo:alfa 155 V6 rosso 
alfa 75 V6 america
alfa 156 ts
Dabar: alfa 156 SW 2,4 20v
alfa GTV V6 24v