Citata iš: mindes323 2008-08-07 20:06man ir tas pats viska tikrinau , visur veziau, niekas nieko neranda, nebezinau ka daryti.Gal kam buvo taip, gal kam pavyko tai istaisyti???Na as jau rasiau kad man susitvarke kai isvaliau gazo sklende,buvo tokio brudo su tepalu,isvaliau MAF'o kontaktus ir ok dabar riedant vos vos sokineja,net nesijaucia
man ir tas pats viska tikrinau , visur veziau, niekas nieko neranda, nebezinau ka daryti.Gal kam buvo taip, gal kam pavyko tai istaisyti???
glusas, tai kaip ir subine, kam ten uostyt. Degimo produktai rozem nekvepia.Oro filtras jei siurbia pasalini ora per nesandarumus gali tureti itakos. Jei nesandariai priverztas, nuo vibracijos gali tai siurbti pasalini ora tai ne. Atatinkamai keiciasi variklio darbo rezimai ir gali apsukos svyruoti. Del to voztuvelio tai nezinau kas per daiktas. O tepalas jei nesisunkia pro nieka, reiskia stumokline grupe susidevejusi.
o gal voztuvu gumeles?
pastebejimas!: man apsukos sukildavo iki 1500rpm, tai pasirodo buvo kalte, kad neuzdeta ta deze pries oro filtro deze, uzdejau ta deze ir filtra pakeiciau - dirba graziai, apsukas renka be "duobiu", laisvos stovi ~1000rpm - net riedant.