Autorius Tema: Sokineja apsukos riedant ant laisvu. Zazas neranda bedos. HELP!!!  (Skaityta 90045 kartus)

Neprisijungęs Donceris

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Ats: Sokineja apsukos riedant ant laisvu. Zazas neranda bedos. HELP!!!
« Atsakymas #170 Įrašytas: 2012-03-21 22:21 »
Pasikeiskit droselines sklendes reguliatoriu ir bedos neturesit, aisku jis kainuoja nepigiai ~500LT. As ji susitvarkes tai jau 4 metai pamirses kas yra apsuku sokinejimas, variklis 2.0 TS 99metai.
O kai pakeitei reikejo jungt prie kompo ? ar tik pakeitei uzkurei ir apsukos susitvarke ?
Reikejo jungti prie kompo ir nuresetinti droseline sklende. Ir kai isvalai sklende nuo nesvarumu reiketu nuresetinti, nes pasikeicia sklendes padetis.
Tik is sroto nepirkit sklendes reguliatoriaus, nes nusipirksit su sudroztais potencais, nebent mokesit pasitikrinti potencus, nes jie turi savybe isdilti.
« Paskutinį kartą keitė: 2012-03-21 22:29 sukūrė Donceris »
Yra: AR 156 99 2.0 TS
       AR 156 SW 04 2.4 JTDm

Neprisijungęs vytuxx

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171 Įrašytas: 2012-03-21 23:14 »
Pas zaza buvai nuresetint ?

Neprisijungęs Donceris

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172 Įrašytas: 2012-03-21 23:33 »
Pas zaza buvai nuresetint ?

Ne, pas pazystama, pas Zaza buvau kaip apsukos sokinejo nieko nepagelbejo kol pats nepradejau tirineti nuo A iki Z,  o dabar naudoju AlfaDiag programa, kartais prisijungiu prie AR kai netingiu, pasiziuriu parametrus ar kokia klaida neisivelus.
Yra: AR 156 99 2.0 TS
       AR 156 SW 04 2.4 JTDm

rimv1s

• Svečias
« Atsakymas #173 Įrašytas: 2012-04-13 12:27 »
sveiki, man irgi tokia pati beda, riedant sokineja apsukos, mazdaug nuo 500 iki 1300 rpm. diagnostika parode kad liambda zondas nelb veikia, pasikeiciau i kita, bet vistiek tas pats(zondas srotinis) uzkurtam auto atjungus zonda niekas nesikeicia ir niekas neuzsidega skydelyje, atjungus MAF auto iskart uzgesta, droseline sklende isplauta, buvo daug brudo, voztuvas virs sklendes tai pat isvalytas. kolkas belieka normalu zonda isistatyt, bet siuo metu esu svedijoj, ir nelb yra kur gaut galiu nauja, nebent uzsakinet, bet svediskom kainom nesinori  :lol: tai va, bandysiu dar zvakes ir laidus paziureti, gal kas ten yra..  kai susitvarkysiu, parasysiu cia :)

sveiki,
tai va, siaip ne taip susitvarkiau apsuku pulsavima, pasirodo buvo voztuvelis virs droselines sklendes blogas. tiesiog pabandziau patemti jo spyruoklyte(kazkas minejo kad padeda) ir viskas ok, apsukos riedant stovi 1000 rpm ir nebesokineja, beje lyg ir kuro sanaudos pamazejo ;D beje liamda zonda isukes nuo MB ml 320 ir jokiu problemu, sanaudos apie 8,5 misriu rezimu :)
 Jei kam nesigauna surast problemos, tiesiog pabandykit ta voztuvelio spyruoklyte patemt, gal pades, (kaip man siuo atveju padejo) dekui uz info ir sekmes tvarkantis auto  :du:

Neprisijungęs Keith

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174 Įrašytas: 2012-04-13 14:44 »
Sveiki.
Skaiciau kad voztuvo kaina siekia +\- 20 lt. Nuvaziavus pas AR atstova(kitur paprasciausiai niekas arba ne zinoja kas cia per daiktas arba jo neturejo) jie man uzlauze kaina 154.77 lt ;D gal kas pasiulys kur galima pigiau rast? Veiksmas KLPD

Neprisijungęs Steponas

« Atsakymas #175 Įrašytas: 2012-04-13 22:45 »
klaipedoj manau sunkiau bus.. jei gerai suprantu apie ka kalba eina, tai autogralis yra pardaves toki daikta :)
without heart we would be mere machines