sveiki, man irgi tokia pati beda, riedant sokineja apsukos, mazdaug nuo 500 iki 1300 rpm. diagnostika parode kad liambda zondas nelb veikia, pasikeiciau i kita, bet vistiek tas pats(zondas srotinis) uzkurtam auto atjungus zonda niekas nesikeicia ir niekas neuzsidega skydelyje, atjungus MAF auto iskart uzgesta, droseline sklende isplauta, buvo daug brudo, voztuvas virs sklendes tai pat isvalytas. kolkas belieka normalu zonda isistatyt, bet siuo metu esu svedijoj, ir nelb yra kur gaut galiu nauja, nebent uzsakinet, bet svediskom kainom nesinori tai va, bandysiu dar zvakes ir laidus paziureti, gal kas ten yra.. kai susitvarkysiu, parasysiu cia
sveiki,
tai va, siaip ne taip susitvarkiau apsuku pulsavima, pasirodo buvo voztuvelis virs droselines sklendes blogas. tiesiog pabandziau patemti jo spyruoklyte(kazkas minejo kad padeda) ir viskas ok, apsukos riedant stovi 1000 rpm ir nebesokineja, beje lyg ir kuro sanaudos pamazejo
beje liamda zonda isukes nuo MB ml 320 ir jokiu problemu, sanaudos apie 8,5 misriu rezimu
Jei kam nesigauna surast problemos, tiesiog pabandykit ta voztuvelio spyruoklyte patemt, gal pades, (kaip man siuo atveju padejo) dekui uz info ir sekmes tvarkantis auto