Autorius Tema: Vietoj cd changerio  (Skaityta 31611 kartus)

Dr.M

• Svečias
Ats: Vietoj cd changerio
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2009-12-26 10:44 »
Na, tai ar niekas neturit do daikciuko? Labai bijau, kad parsisiuntus ji, jis man tiesiog neveiks.. Kur tada ji det sumokejus virs 600? :(

Alexander

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2009-12-26 11:16 »
o ne lengviau ir pigiau laiduka isvesti aux???

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2009-12-26 11:37 »
Gal galima placiau arba bent nuorodele kokia? pro kur, kaip? Kad daugiau info, pas mane nera nei cd changerio nei navigacijos, yra tik laidai atvesti.  ::)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2009-12-26 12:29 »
Gal galima placiau arba bent nuorodele kokia? pro kur, kaip? Kad daugiau info, pas mane nera nei cd changerio nei navigacijos, yra tik laidai atvesti.  ::)
Yra forume aprasyta. Keli forumieciai bande, signala bent video gavo. Pasieskok per paieska.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2009-12-26 17:03 »
Ir vienaip ir kitaip toj paieskoj rasiau, nu nieko nerandu. Viena nebloga radau su litavimu, bet mono garsas gaunasi.. Noriu stereo...  Google, randu visko, bet tik ne angliskai  :angry:

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2009-12-26 17:44 »
Radau tokios info: Aš norejau pasak kad DVD ir MP3 player yra imanoma AR 166, bet turi stoveti NAV blokas bagažinej. Be NAV kompas neleis ijungti monitori. NAV blokas prijungtas prie kompo per RGB, tad reikia tuneri su RGB išeimu prijungti vietoj NAV (vistek Lietuvoj neveiks), o prie tokio tunerio galite prijungti bet ka (DVD, galinio vaizdo kamera ir t.t.). Tokie tuneriai dažnai turi 2 ar 3 iejimus. Tuneris stovi bagazinej prie NAV (ne butinai), o valdymo "akute" (IRDA) statoma priekije (4 ar 2 maži laidukai nuo bagazo iki paneles Smiley), valdymas viksta su paprastu distancinio valdymo pultu (komplekte su tuneriu). DVD akute irgi reikia išvesti i prieki (antras pultas Smiley), aišku eigu dvd grotuvas stovi ne priekije ( o jo ten ne pastatisi Grin). SU video kaip ir aišku, liko audio. Čia yra nemažai variantu: kasetinins adapteris, FM transliatorius, prijungimas vietoj CD ir t.t.. Bet man patiko kitas  Cool
Galima padaryti AUDIO IN vietoj radio AM bangu - aš manau iš musu niekas nenaudoja AM bangu, visi turbut naudoja FM. Tai liks tik paspausti NAV, paskuj AM, ir DVD audio + video per IDIS!!! Shocked
Aišku dvd valdymas liks tik ant jo pulto, bet aš manau tai gera alternativa AR 166!!! Smiley
Eigu dar pastatyti komutatori, tai kai išjungtas dvd galima pvz. klausyti per AM mp3 grotuva ir t.t.

Labai noreciau, kad kasnors man truputi paaiskintu ir padiskutuotu, bus pradeti darbai. Jau kaip ir viska issiaiskinau, liko pora niuanseliu. Situacija tokia: Turiu dvd maga, yra video out, audio out, perku loudlinka su aux in. Dabar taip, jei noriu maga pajungt prie ICS vietoj nav bloko? Ko tiksliai papildomai reikia? Kaip supratau, reikes nav bloko? Kas is to? I ji yra kazkokios jungtys papildomos? Kaip man tada reikes dar prijungt dvd maga? Nes audio as tiesiog is mago audio in, jungciau i loudlinko aux in. Abejoniu kelia tik toks dalykas: dvd rodys kai ijungsiu navi, bet loudlinkas veiks tik ijungus CD. Taip? Tada sudas. Bet kiti junge prie CC mikroschemu, ir viskas ok? Cia jau paradoksas. Beto, kas yra tas IDIS?

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2009-12-26 23:47 »
RGB tai ne video out. Yra budu paleisti video ir be NAV.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2009-12-27 00:31 »
Nu tai jega kad yra. Cia kokia nacionalinė paslaptis, kad niekas nieko nesako?

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2009-12-27 09:32 »
Nesako todel kad nezino, nes tik keletas bande. Patikek, pinigu prisireiks ir be siu dalyku. O temos tikrai buvo, nebet T_K istryne, bet tuo abejoju.
Stai viena http://www.alfaklubas.lt/index.php?option=com_smf&Itemid=85&topic=50031.70
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Dr.M

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2009-12-27 11:50 »
Labai tikiuosi, kad ji pinigu taisymui reikalaus tiek, kiek ir kiekviena priziurima auto :)