Krc temperatura atsigavo jau 2 dienas ok bet dureles pradejo bludit su signalkes pulteliu nevisad is pirmo karto atsirakina tai rakteliu atrakinu uzsidariau tai sviesa salone neissijungia ir bagaznikas rodo kad neuzdarytas paskui dureles atidarau uzdarau ir vel ok ciudus alpiukas krecia turbut pyksta kad vaziuokles netaisau siaip tfu tfu tfu patikima masina buvau iki prahos nulekes tai jokiu parkiu nebuvo per kelias dienas virs 3000 kilu prasukau ir sauni kelione sauni masinyte
Db su puvesiu vazinesi ne taip dar.su surudijusiu uzsioksidavusiu puvesiu.va. pas mane su temperatura panasiai.kaip pliusas lauke viska gerai rodo nu kai minusas buvo geras.atsisedi uzvedi rodo plius 8 pasivazineji pradeda beveik gerai rodyti tik per mazai trim laipsniais.o kaip pliusas viskas ciki
Ziuriu niekas ir neissprende tos temperaturos parodymu netikslumu problemos. O gal visgi kazkas kaip nors sutvarke?Kokia kazin kaina pacio jutiklio, ir ar ji ymanoma viena pati pakeist, ar jau reikia visa vaidrodi mainyt?
pas mane pernai lyboj buvo sublūdijęs. rodė žiemą +25 ir pan.išėmiau tą daviklį. pačiupinėju. nelabai ką radau. įdėjau atgal. pradėjo tiksliau rodyt, bet vis tiek ne taip. kurį laiką nepkreipiau dėmesio. ir kažkuriuo metu vėl pradėjo normaliai rodyt. visada gana tiksliai rodo. keistas daiktas
Citata iš: stasius 2009-12-17 08:46pas mane pernai lyboj buvo sublūdijęs. rodė žiemą +25 ir pan.išėmiau tą daviklį. pačiupinėju. nelabai ką radau. įdėjau atgal. pradėjo tiksliau rodyt, bet vis tiek ne taip. kurį laiką nepkreipiau dėmesio. ir kažkuriuo metu vėl pradėjo normaliai rodyt. visada gana tiksliai rodo. keistas daiktas Man lygiai tas pats buvo pernai. Simet rodo tiksliai. Daviklis lengvai issiima, tik laidus teks pjauti, nes pati fiske laidu durelese.