:DNoriu pasidalinti įspūdžiais eksploatuojant AR159SW.
Automobilis patinka, tai jau tikrai, įsimylėjau, kitaip nebūčiau pirkęs. Kaip sakoma "širdis yra visuomet teisi".
Vairuoti yra malonu, kelyje laikosi stabiliai ar važiuotum 100 ar 180 km/h, sėdit už vairo jauti pasitikėjimą, nėra jokio "greičio pojūčio, vibracijos, triukšmo ar pan.", tik vaizdelis pro langus keičiasi greičiau. Rauna iš vietos kaip pašėlus. Pradžioje pasidžiaugiau-pabandžiau, dabar kiek aprimau, žinau ką gali. Teko išbandyti ir ekstremalų stabdymą greitkelyje - pasirodė puikiai, stabdžių ABS++ sistema atliko savo darbą.
Ką pastebėjau savo elgesyje: tapau mandagesnis vairuotojas, kažkaip pasidarė malonu...būti mandagiam...o ir kitų vairuotojų padorų elgesį pastebiu vis dažniau. Na gal kartais kokiam "užlindėjui' parodau jo vietą, bet tuo stengiuosi nepiknaudžiauti.
Bet šalia gerų ispūdžių yra ir nemalonių. Du buvo pavojingi, o vienas tiesiog nemalonus:
1. Važiuojant iš Autobravos (pirmas važiavimas) tekstilinis kilimėlis užsibraukė ant pedalų
- nors ir ką daryk, nei sankabos nei stabdžio paspausti - velniava buvo. Teko su Remigijaus pateiktomis detalėmis pritvirtinti, dabar viskas gerai.
2. Važiuojant du kartus nei iš šio nei iš to užgeso variklis
- situacijos buvo labai nemalonios, vairas kietas, kol susigaudai kas įvyko (o taip man niekada nebuvo) galėjau ir mašiniuką sudaužyti. Dėkui dievui, situacija kelyje buvo palanki - nieko neįvyko, užkuriau iš naujo. Po purkštukų keitimo (gamyklinis keitimas) ši problema prapuolė, tikiuosi.
3. Plaunu automobilį, primaišau šampūno į kibirą vandens, matyt, per daug, ir kas čia man užplaukė tą viską supilti ant mašinos stogo. Šampiaus putos subėgo tarp priekinio stiklo ir kapoto, tai aš papyliau vandens iš žarnos. Taip, papyliau berods visai nekaltai, o vargau po to ne vieną dieną kol išsausinau grindis po vairuotojo sėdyne, vandens buvo gal koks pora centimetrų - pritekėjo per ventiliacijos sistemą. Gerai kad nieko neužtrumpino elektros grandinėje, o ten laidelių pasirodo yra ir ne vienas.
Tai gal šį kartą tiek. Bus kas įdomaus, parašysiu.
P.S. ši žinutė skirta tik AR mylinčioms širdims, kiti prašome nereaguoti, labai prašau.
Su pagarba - mažas Hubschrauber -malūnsparnis.