Autorius Tema: klausimas elektrikui  (Skaityta 11081 kartus)

Neprisijungęs kardanas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
Ats: klausimas elektrikui
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-04-07 22:54 »
jokioje padetyje neveikia ?

Taniule

• Svečias
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-04-07 23:12 »
Ta prasme?  Na viduj sviesos nulis, tik laikrodukas dega ir tie langu jungikliai  :(

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-04-08 01:53 »
pradedam tikrint,saugiklius,lemputes.jungtukai,o tada jau pravodke :)
AR159 2.0 jtdm Ti

Reymo

• Svečias
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-10-10 17:59 »
Sveiki. Turiu beda su elektros instaliacija. Neveikia spedometras, nerodomas greitis. Buvau pas viena elektrika, krapstesi 3 dienas ir nieko nerado. Isvis, su tuo greiciu rodimu, mano manimu susijusi tokie dalykai, kaip ABS ir rankinis, nes kaip tik kartais is pat ryto kelis kilometrus rodomas greitis ir rankinis su ABS nedega. Kai tik greicio rodykle nukrenta negyva, uzsidega ir rankinis ir ABS. Ka galyte patart del greicio rodymo, kur ieskot, pas ka kreiptis?

ExasS

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-10-10 21:28 »
KAskada teko vazineti su garantiniu volswagenu, tai pradejo degti abs ir kartais neveikdavo spidometro rodymas, bei uzsidegdavo dar keletas indikatoriu. Paaiskejo jog buvo abs blokas parejo, del akumo kontaktu problemos, pakeite ji ir istryne visas klaidas ir viskas ok. Man ten pasake, jog visi valdymo blokai yra susije, ir visi blogu duomenys apdorojami viename kompe, ir jei kaskas streikuoja, tai visa sistema gali mesti klaidas. Tai jei tau uzsidega ABS indikatorius, siulyciau pabandyti ABS bloka pasikeisti. bet cia tik siulymas, dar vertetu pasitikslinti, o ir prie kompo gali reiketi jungtis.

Reymo

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-10-13 18:04 »
Aciu! Pabandysiu pakeist ir ziuresiu kas gausis.

ExasS

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-10-13 21:15 »
Kad tik padetu :masina:

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-10-20 23:55 »
draugelio 164  po terostato keitimo  irgi spydikas neberode, paskui rytais po truputi parodydavo ir nukrisdavo, o dabar visikai atsigavo, cia bus kalti davikliai greiciu dezei greiciausiai
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Paulius

• Veteranas
  • Įrašai: 1412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2009-06-30 10:59 »
turiu problemėlę mano 145 neateina srovė į keleivio pusės halogeną ir vairuotojo pusės šoninį posūkį be to nedega keleivio pusės trumpos šviesos. Su keleivio pusės trumpom įdomus dalykas jos degė ,bet kai tvarkiau mašiną ir išiminėjau lempą, atjungęs fiškę radau joje užtrumpintus su laiduku 2 vidurinius kontaktus, kadangi chaltūros nemėgstu aš jį pašalinau nuo tada trumpos nustojo degt.
Buvo: AR164 3.0V6,AR 145 1.9TD/1.6 boxer,AR156 2.0T.S./1.9JTD(SW),AR GTV
Yra:AR 159 SW ti 2.0jtdm.

Valerun

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2009-07-01 07:25 »
Man irgi nusipirkus mašiną neveikė spidometras. Nuvariau pas Zazą, jis pakeitė spidometro daviklį (brangus buvo), jau 4 metus viskas OK. :)
O salono lemputės man irgi dažnai perdega. Įtariu, kad elektrikai, montuojant signalkę, kažką ne taip padarę, nes signalkę užmaitino iš salono apšvietimo, ir dabar ten kažkas trumpina.  :-\