Citata iš: Vital 2009-04-19 22:32gerute 166, tik man uzkliuvo vienas dalikas, galaz zemesnis nei priekis kazkas netaip man irgi lygiai tas pats uzkliuvo, gal pakrauta labai
gerute 166, tik man uzkliuvo vienas dalikas, galaz zemesnis nei priekis kazkas netaip
Citata iš: Vital 2009-04-19 22:32gerute 166, tik man uzkliuvo vienas dalikas, galaz zemesnis nei priekis kazkas netaip galkl del to kad slenkscio dalis ties galiniu ratu labai didelis,gal delto toks efektas susidaro?
Visai simpatinsa 156,priekinis sijonukas graziai isipaiso i SportPack slenkscius,ratukai savo duoda cia kakzas panasaus i ALpine styliu. Bamperio sijona tai mielai sau toki prikabinciau
Citata iš: Vital 2009-08-22 16:11Visai simpatinsa 156,priekinis sijonukas graziai isipaiso i SportPack slenkscius,ratukai savo duoda cia kakzas panasaus i ALpine styliu. Bamperio sijona tai mielai sau toki prikabinciau ne tu vienas pakabintum. As dar ir "padekliuka" ant bagazines ta pasikabinciau ir kaliosus tokius uzsideciau, jei butu uz ka tokiu matmenu padangas uzmauti.