Autorius Tema: Alfa Romeo 147 dealer service and workshop manual on CD  (Skaityta 15527 kartus)

Neprisijungęs Raimman

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 190
  • AR145-:)AR156-:)AR147- only ALFA style ROSSO
    • Žiūrėti profilį
Ats: Alfa Romeo 147 dealer service and workshop manual on CD
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2007-09-17 11:36 »
Kam įdomu, per E'bay nusipirkau Alfa Romeo 147 dealer service and workshop manual on CD, turėtų pirmadienį ar antradienį man išsiųsti, tai galiu padaryti kopijas, jeigu ką.
::) Sveikas, man labai butu idomu. turiu vokiska knygute tik vokiskai man tas pat kaip prancuziskai,...Kiek noretum uz kopija ?
Nejuokauk, tai smulkmena, CD perrašyt, iš savų pinigų tikrai neimsiu - man ar taip, ar taip to kompakto reikėjo. Parašyk adresą į PM, arba telefono nr., jei esi klaipėdietis, kai gausiu, padarysiu kopiją ir išsiųsiu arba paskambinsiu - galėsi pasiimt.

Aciu uz atsakyma , esu vilnietis, jeigu perduotum autobusu is manes priklausytu  ;) gal gali man atmesti zinute mailu kazkaip paties nerandu,.....
Sveikas,
Gerai, be problemų. Siunčiant autobusu man reikės tavo vardo ir pavardės bei telefono Nr. Kai išsiūsiu - paskambinsiu. Parašyk į PM (asmeninę žinutę).

Ar gavai zinute PM , kazkaip nesupratau - cia tavo mail'as uzslaptintas

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2007-09-17 15:41 »
Kam įdomu, per E'bay nusipirkau Alfa Romeo 147 dealer service and workshop manual on CD, turėtų pirmadienį ar antradienį man išsiųsti, tai galiu padaryti kopijas, jeigu ką.
::) Sveikas, man labai butu idomu. turiu vokiska knygute tik vokiskai man tas pat kaip prancuziskai,...Kiek noretum uz kopija ?
Nejuokauk, tai smulkmena, CD perrašyt, iš savų pinigų tikrai neimsiu - man ar taip, ar taip to kompakto reikėjo. Parašyk adresą į PM, arba telefono nr., jei esi klaipėdietis, kai gausiu, padarysiu kopiją ir išsiųsiu arba paskambinsiu - galėsi pasiimt.

Aciu uz atsakyma , esu vilnietis, jeigu perduotum autobusu is manes priklausytu  ;) gal gali man atmesti zinute mailu kazkaip paties nerandu,.....
Sveikas,
Gerai, be problemų. Siunčiant autobusu man reikės tavo vardo ir pavardės bei telefono Nr. Kai išsiūsiu - paskambinsiu. Parašyk į PM (asmeninę žinutę).

Ar gavai zinute PM , kazkaip nesupratau - cia tavo mail'as uzslaptintas

Taip gavau, ir atrašiau atsakymą į Tavo e'mailą.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2007-10-13 23:07 »
Gavau CD - geras dalykas. Raimman, Masas147 - išsiunčiau Jums abiems žinutes į PM, perskaitykit.
Buvo:
Yra:

Neprisijungęs pragäras

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2007-10-13 23:45 »
Gavau CD - geras dalykas. Raimman, Masas147 - išsiunčiau Jums abiems žinutes į PM, perskaitykit.

sudomino tas geras dalykas - gal ir man galima butu i vilniu?

Staska

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2007-10-22 12:36 »
Man irgi reiketu :) tik uztektu pacios servisce workrshop..

Gal ten jisai nedaug uzima ir tiesiog sumest i pora zip failiuku ir i koki maila arba viesa sharinga ideti ?

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2007-10-22 20:26 »
Man irgi reiketu :) tik uztektu pacios servisce workrshop..

Gal ten jisai nedaug uzima ir tiesiog sumest i pora zip failiuku ir i koki maila arba viesa sharinga ideti ?
Kolegos, jau rašiau anksčiau, jei ką domina - rašykit į PM su adresu, telefonu ir t.t.
Buvo:
Yra:

ghost

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-04-24 08:53 »
Labas Wojszwillo
Kadangi jau turo vartotojo instrukcija , o as nesenai nusipirkau masina (AR 147 1.9 JTD) be jos , gal galiu tiketis kopijos
gal per skype ar kaip kitaip . laukiu tavo info , jei zinoma patriotizmas alfistams neisbleses
pas mane yra su navigacija , labai norisi suzinot koks ten irenginys ir labai norisi uzkurti ta navigacija
dekui

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-04-24 09:49 »
Labas Wojszwillo
Kadangi jau turo vartotojo instrukcija , o as nesenai nusipirkau masina (AR 147 1.9 JTD) be jos , gal galiu tiketis kopijos
gal per skype ar kaip kitaip . laukiu tavo info , jei zinoma patriotizmas alfistams neisbleses
pas mane yra su navigacija , labai norisi suzinot koks ten irenginys ir labai norisi uzkurti ta navigacija
dekui
Yra patalpinta serveryje http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual's/ .
Jei nepavyks parsisiųsti, duok žinot, atsiųsiu paštu. Beje, kitos savaitės pradžioje patalpinsiu į serverį Alfa Romeo 147 eLEARN programą - paskutinė workshop manual versija, kuri pakeitė senesnes DTE.
Buvo:
Yra:

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-04-25 00:08 »
Ką tik į serverį ( http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual's/ ) buvo patalpinta Alfa Romeo 147 eLEARN. Tai visiškai naujas workshop manual'as, kardinaliai skiriasi nuo ankstesnio 147 DTE.
Naudokit į sveikatą. Jei kam problemos atsisiųsti, duokit žinot.
Dėl naudojimo - geriau įrašyti šį ISO failą į CD, nes jei mount'inti per pvz. Daemon tools, tai kai kuriose vietose meta klaidas - neva negali atidaryti reikiamo puslapio. Perrašius į CD - viską "randa", viską atidaro.
Aplamai, man daug labiau patinka, nei DTE
« Paskutinį kartą keitė: 2008-04-25 07:33 sukūrė Wojszwillo »
Buvo:
Yra:

Neprisijungęs pragäras

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 16