Autorius Tema: vel tuningas  (Skaityta 58460 kartus)

arGTV

• Svečias
Ats: vel tuningas
« Atsakymas #130 Įrašytas: 2008-07-02 20:35 »
pagirciau, jeigu darytu su skoniu ir mintim.
cia, mano nuomone, nei skonio, nei minties nera. o tik bandymas pasipuikuoti.
ir, tarkim taip, vykes. tikrai yra atitinkama terpe zmoniu, kurie grozisi ir garbina toki 'perdaryma'. valio, sveikinu.

taciau as savo akimis ziuredamas ir savo galva galvodamas nematau cia nieko kito, kaip tik afygienai brangu issikalinejima.
600 kristalu lubose, 200 duryse ir dar pavaru ryciagas ir knopkes 'kristalines', 30 coliu spineriai - nu.. slykstus kichas.

bet jeigu tam zmogui grazu ir gerai, ir jeigu jis jauciasi kad tai yra jo pasididziavimas ir galios ir pinigu parodymas - palinkesiu as jam laimes.

pagarba tik del vieno - DIY. sita ideja visame grazume - didelis ir sudetingas darbas savomis rankomis.

tame ir yra visa esme, kad zmogus dare savo rankom... o galejo tik uz viska moket pinigus... manu ju pas jy tikrai tam yra pakankamai..  turi zmogus hoby ir pagirtinas jo darbas...  pabandytu kas savo rankom padaryt tada paziuretume kaip bus yvertintas jo darbo vaisius...

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #131 Įrašytas: 2008-07-02 21:10 »
man asmeniskai ispudi padaro, koks skirtumas is kokio bolido?,  cia daznai pavydit, todel pizdavojat... sakau eilini kart pas lietuvius tolerancijos nulis...idomu jeigu butu alfa padares taip, jauciu butumet i teisma ji padave... juokingi patys sau...  jeigu jam grazu tegu daro ka nori, nes visi iki vieno pamate ja realiai ziuretumet ir spoksotumet.. o autostradoj dar ir is paskos vaziuotumet.... :loud:

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #132 Įrašytas: 2008-07-02 21:35 »
man butu visai grazu jei ne tie spineriai baisus ??? kebulo linijos man grazios :) del susitraukimo nzn, ne specas as.. ir kirstalu salone nereiktu.. :) siaip ispudingas automobilis ;) o del tu JO dizaino groteliu, tai ar ne Maybach excelero tokias turi?
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #133 Įrašytas: 2008-07-02 21:48 »
man butu visai grazu jei ne tie spineriai baisus ??? kebulo linijos man grazios :) del susitraukimo nzn, ne specas as.. ir kirstalu salone nereiktu.. :) siaip ispudingas automobilis ;) o del tu JO dizaino groteliu, tai ar ne Maybach excelero tokias turi?

na manyciau didziausia ispudi padaro ratukai ir jo coliai... nebutu ratu tikrai tas bolidas butu nelabai koks... o kad jis kalbejo (p.s. tos masinos autorius) kad nori dar uzsidedi 32 coliu ratus tai cia jau nebegrazu... bet man pvz labai ant bmw graziai jie ziurisi, nes visi lauzo galvas kiap jis taip sukiso juos ir dar vazineja su jais... manyciau cia suo pakastas.. o salonas pritariu, kad tie kristalai nereikalingi, geriau padarytu koki prabangu odini salona be zaisliuku "pigiu"  ;D

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #134 Įrašytas: 2008-07-02 22:11 »

na manyciau didziausia ispudi padaro ratukai ir jo coliai... nebutu ratu tikrai tas bolidas butu nelabai koks... o kad jis kalbejo (p.s. tos masinos autorius) kad nori dar uzsidedi 32 coliu ratus tai cia jau nebegrazu... bet man pvz labai ant bmw graziai jie ziurisi, nes visi lauzo galvas kiap jis taip sukiso juos ir dar vazineja su jais... manyciau cia suo pakastas.. o salonas pritariu, kad tie kristalai nereikalingi, geriau padarytu koki prabangu odini salona be zaisliuku "pigiu"  ;D

Na proporcijos dizaino atzvilgiu nesuderintos, salone perdaug kristalu, kurie tikrai nera pigus, ratai dideli, techniskai tokiam automobiliui eu salyse butu draudziama vazineti, nes apkrova isivaizduojat kokia, kuri tikrai nera paskaiciuota normaliai :)

Grotos kaip minejo maybach kopija ir pavadinimas nuo maybach excelero nukopintas, tipo AG excalibur :)

Daug darbu daryta ne jo, jis tik paruose formas su makrofleksu ir tiek ;)

Tiek kiek kainavo toks bolidas, galima buvo tikrai grazu automobili pasidaryti, bet gigantomanija kuri atsirado amerikoje ir jam prilipo :)

Na jei jam patinka ir tinka, tai ir man nemaiso :p
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #135 Įrašytas: 2008-07-02 23:08 »

Na proporcijos dizaino atzvilgiu nesuderintos, salone perdaug kristalu, kurie tikrai nera pigus, ratai dideli, techniskai tokiam automobiliui eu salyse butu draudziama vazineti, nes apkrova isivaizduojat kokia, kuri tikrai nera paskaiciuota normaliai :)

Grotos kaip minejo maybach kopija ir pavadinimas nuo maybach excelero nukopintas, tipo AG excalibur :)

Daug darbu daryta ne jo, jis tik paruose formas su makrofleksu ir tiek ;)

Tiek kiek kainavo toks bolidas, galima buvo tikrai grazu automobili pasidaryti, bet gigantomanija kuri atsirado amerikoje ir jam prilipo :)

Na jei jam patinka ir tinka, tai ir man nemaiso :p

tavo pasisakyme nors tolerancija jauciasi :) :alaus: na o del proporciju tai tiesa... nu bet vistiek ispudi palieka kaip pamatai salia kur nors :) kiti tegu pasijuokia, kiti tegu apsalia paziuri, kiti tegu palazdavoja :)

Neprisijungęs KLIFF

« Atsakymas #136 Įrašytas: 2008-07-02 23:13 »
Ir man jie uzkliuvo. Taike i mada, bet nepataike i stiliu. Man jie aplamai primena,tuos kalpokus is maximos su spinais. Ir salonas truputi lievas. Kazkada namuose metesi tokios sukos, made in chine, tai jos buvo pagamintos is panasaus plastiko su panasiais blizguciais. Galas kazkoks irgi, kaip... O jo nematant, atrodo gal ir ne taip prastai.
Buvo:146 DEU119 / 146 DOF955 / 155 8V.DH20176 / 156 DJ97142 / 166 NE87491

Neprisijungęs Yara

« Atsakymas #137 Įrašytas: 2008-07-03 00:09 »
gal shitas buvo, bet man grazhu, aishku ne visi "bolidai"  :smilie:
http://www.youtube.com/watch?v=aykSa-ELygY&feature=related
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #138 Įrašytas: 2008-07-03 15:11 »

Gal ir nieko kai kurios butu,bet labai sugadino nuotaika subjaurotos 33-ios Alfos... Ypac ta,kur priekines faros uzapvalintos uzdetos... ??? :mzp:
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139 Įrašytas: 2008-07-03 21:04 »

Gal ir nieko kai kurios butu,bet labai sugadino nuotaika subjaurotos 33-ios Alfos... Ypac ta,kur priekines faros uzapvalintos uzdetos... ??? :mzp:
Ir man kai kurios labai tinkamos pažiūrėti, bet kitos, matosi bent man, persistengta...
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa